Bestellen in 3 eenvoudige stappen
Verfijn uw keuze
Merk

Waeco

Het kan voorkomen dat u op vakantie gaat met uw tent, caravan of camper naar een land waar een andere stekker, voltage en frequentie wordt gebruikt dan wat u in Nederland gewend bent. U kunt hiervoor een reisstekker kopen, maar in sommige gevallen is ook een omvormer gevraagd. Waeco produceert omvormers die uiterst geschikt zijn voor op de camping. Obelink heeft een leuk aanbod aan Waeco accessoires, dus kom langs of bestel online!
Lees meer

Waeco accessoires

Een omvormer kan uitkomst bieden wanneer u in een land verblijft waar u niet uw eigen elektrische apparatuur kunt gebruiken op het stroomnet. Met de Waeco omvormers, verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, verhelpt u dit probleem. De omvormers zijn voorzien van EMC keurmerk, en zijn geoptimaliseerd voor de voertuigindustrie. Andere Waeco accessoires die van pas komen tijdens het kamperen zijn de airco’s. Heerlijk verkoelend wanneer u verblijft in warme gebieden, en gering in het energieverbruik.

Online shoppen

Als u voor een Waeco product gekozen heeft kunt u deze zowel in de Obelink Megastore als online bestellen. De bestelprocedure bij Obelink werkt zeer gemakkelijk en snel. Nadat u uw aankoop heeft betaald wordt het binnen enkele werkdagen bij u thuis afgeleverd. Wilt u liever rondkijken in de Obelink Megastore, dan bent u vanzelfsprekend van harte welkom. Tevens kunt u online de voorraad controleren, zodat u direct uw artikel na aankoop kunt meenemen naar huis!

Laden…
Wij gebruiken cookies
Toon balk

Producten vergelijken0

Naar boven