Bestellen in 3 eenvoudige stappen
Verfijn uw keuze
Merk

Thule

Obelink heeft vele merken fietsendragers, maar Thule mag zeker de fietsendrager specialist genoemd worden. Met een variëteit aan soorten en prijzen heeft u een ruime keuze. Voor zowel de auto, camper als caravan heeft Obelink Thule fietsendragers in het aanbod. Tevens kunt u ervoor kiezen om een Thule fietsendrager voor slechts een fiets of meerdere fietsen te kopen. Natuurlijk vindt u bij Obelink ook alle bijpassende accessoires zoals bevestigingssteunen en opbergtassen.
Lees meer
0,50 korting
Thule Omni-Bike Holder 1
Thule Omni-Bike Holder 1
Adviesprijs:  18,-
nu 17,50
0,50 korting
(1)
  0,05 korting
  Thule Omni-Bike Holder 2
  Thule Omni-Bike Holder 2
  Adviesprijs:  21,-
  nu 20,95
  0,05 korting
  (1)
   0,05 korting
   Thule Omni-Bike Holder 2-3
   Thule Omni-Bike Holder 2-3
   Adviesprijs:  27,-
   nu 26,95
   0,05 korting
   (0)

    De Thule fietsendrager

    De fietsendragers van deze specialist zijn van zodanig stevig en robuust materiaal gemaakt dat uw fietsen te allen tijde stabiel staan. Daarnaast kunt u er voor kiezen om een fietsendrager voor op uw auto of caravan te nemen. Maar ook daarin zijn weer keuzes te maken, want wilt u graag een Thule fietsendrager op het dak van de auto? Voorzijde van de caravan of toch aan de achterkant? En dan zijn er ook nog fietsendragers voor op de camper. Zoals u ziet, de keuze is onwijs groot maar daar kan Obelink u uiterst goed bij helpen. Aan de hand van uw wensen wordt er gekeken welke fietsendrager van Thule het beste bij u past.

    Online bestellen

    U wilt natuurlijk uw fietsendrager meteen in gebruik nemen. Bestel hem daarom snel en gemakkelijk online. Na betaling en bevestiging van uw online aankoop brengt Obelink hem binnen enkele werkdagen bij u thuis!

    Laden...
    Wij gebruiken cookies
    Toon balk

    Producten vergelijken0