Bestellen in 3 eenvoudige stappen
Verfijn uw keuze
Merk

Thetford

Heeft u recentelijk een tweedehands caravan of camper gekocht of gaat uw caravan al een aantal jaren mee? U heeft dan met Thetford de mogelijkheid om het bestaande toilet naar geheel nieuwe staat terug te brengen. Met de reinigingsmiddelen creëert u weer een stralend schoon en optimaal hygiënisch toilet!
Lees meer
Thetford Serviceluik
21,45 korting
Thetford Serviceluik maat 4
Thetford serviceluik maat 4
Adviesprijs:  79,95
nu 58,50
21,45 korting
(22)
  Thetford serviceluik maat 5
  Thetford serviceluik maat 6
  Thetford serviceluik maat 7
  1,80 korting
  Thetford Tank Freshener
  Thetford Tank Freshener
  Adviesprijs:  6,75
  nu 4,95
  1,80 korting
  (169)
   Thetford Cassette Tank Cleaner
   Thetford Bathroom Cleaner
   Thetford Toilet Bowl Cleaner
   15,05 korting
   Thetford serviceluik maat 3 zwart
   Thetford serviceluik maat 3 zwart
   Adviesprijs:  65,-
   nu 49,95
   15,05 korting
   (0)

    Thetford toilet reiniger

    De reinigingssets van Thetford zijn verkrijgbaar bij Obelink en bestaan uit diverse varianten. Voor ieder soort caravan of camper toilet is een Thetford toilet reinigingsset te koop. De Fresh-up Sets bestaan uit de volgende Thetford onderdelen; een toiletbril met deksel, een afvaltank en toiletvloeistoffen om het gehele toilet goed te reinigen en op te frissen. De badkamerreiniger reinigt grondig aan de buitenzijde en geeft het toilet extra glans. De tankreiniger ontkalkt de afvaltank en verwijdert probleemloos hardnekkig vuil.

    Snel bestellen

    U kunt de Fresh-up reinigingssets online bestellen bij Obelink. Met slechts een druk op de knop legt u de gekozen artikelen in uw winkelmandje en volgt u het verdere bestelproces. Nadat u uw aankoop het bevestigd en betaald hebt ontvangt u binnen een aantal werkdagen uw aankoop thuis. Bij besteding boven de 50 euro betaalt u geen verzendkosten. Bekijkt u liever het Thetford assortiment in de Obelink Megastore? Dan bent u vanzelfsprekend van harte welkom en helpen wij u graag met het maken van de beste keuze!

    Laden...
    Toon balk

    Producten vergelijken0