Bestellen in 3 eenvoudige stappen
Verfijn uw keuze

Campingaz

Zoals de merknaam al doet verklappen, voorziet Campinggaz u van gasbranders en alle bijbehorende producten voor op de camping, strand of picknick. Er is niets zo gezellig als zelf kokkerellen op de camping, wat met de diverse soorten branders mogelijk is. Obelink heeft voor u de prachtexemplaren plus diverse accessoires in het aanbod opgenomen, dus de keuze is reuze!
Lees meer
Campingaz Gas cartouches
15,00 korting
Campingaz R907 gasfles
Campingaz R907 gasfles
Adviesprijs:  39,95
vanaf 24,95
15,00 korting
(0)
  25,00 korting
  Campingaz R904 gasfles
  Campingaz R904 gasfles
  Adviesprijs:  42,95
  vanaf 17,95
  25,00 korting
  (0)
   15,00 korting
   Campingaz R901 gasfles
   Campingaz R901 gasfles
   Adviesprijs:  28,95
   vanaf 13,95
   15,00 korting
   (0)

    Koken op de camping

    Bij Obelink kunt u diverse soorten branders vinden. Van complete kooksets tot kleine toestelletjes. Gemakkelijk in het gebruik en ze nemen weinig ruimte in. Maar ook kooksteunen met extra stabiliteit vindt u bij Obelink, ideaal voor tijdens het koken op zachte ondergrond zoals zand. Het bereiden van eten wordt met Campinggaz vele malen makkelijker. Zeer zeker wanneer u ook gebruik maakt van de accessoires, zoals de Stove of de Trekking Kit lichtgewicht pannen. Naast kookmateriaal heeft het merk ook koelelementen en koelboxen in het assortiment. Handig voor de warme dagen wanneer u toch graag een koud drankje drinkt!

    Online bestellen

    U kunt alle producten van Campinggaz online bestellen, mits voorradig. Door eenvoudig het bestelproces te volgen verricht u uw aankoop binnen enkele minuten. U ontvangt vervolgens uw aankoop binnen enkele werkdagen thuis. Heeft u nog geen keuze kunnen maken, dan kunt u vanzelfsprekend langskomen in de Obelink Megastore. Het personeel van Obelink zal u voorzien van alle hulp en advies.

    Laden...
    Toon balk

    Producten vergelijken0