Bestellen in 3 eenvoudige stappen
Verfijn uw keuze
Prijs

Gordijnrunners

Zijn je gordijnrunners van je caravan of camper aan vervanging toe of heb je juist een nieuw systeem dat nog voorzien moet worden van gordijnrail runners? Dan ben je bij Obelink aan het juiste adres. Obelink heeft namelijk een ruim assortiment aan gordijnrunners voor je camper of caravan. De gordijnrunners voor de caravan of camper zijn in veel verschillende uitvoeringen leverbaar waardoor er altijd wel een passend model voor je bij zit.

Bekijk onderstaand onze collectie en koop jouw gordijnrunners voor je caravan of camper direct online. Meer weten? Vraag advies aan een van onze specialisten of lees meer over gordijnrunners.

Lees meer

Verschillende modellen gordijnrunners

Obelink heeft een ruim assortiment aan zowel gordijnrunners voor je caravan of camper als de eindstoppen die gebruikt worden zodat de gordijnrunners niet kunnen vallen. Het is heel belangrijk om van te voren te bepalen welke gordijnrunners je nodig hebt. Veel caravans of campers hebben een specifiek model gordijnrunner wat in de caravan of camper past. Obelink heeft ook een? gordijnspiraal in het assortiment. Dit is de geleider voor de gordijnrunners van je caravan of camper. De gordijnspiraal is zeer makkelijk op maat te maken voor je caravan of camper raam. De gordijnrail runners die Obelink in het assortiment heeft, zijn allemaal gemaakt van kunststof en zijn wit van kleur. Hiervan zijn veruit de meeste modellen gordijnrunners voor je caravan of camper gemaakt.

Vraag de Specialist!

Wil je nog meer weten over de gordijnrunners voor je caravan of camper? Neem dan contact op met onze specialist, we vertellen je graag meer en helpen je graag een goede keuze te maken!

Laden...
Wij gebruiken cookies
Toon balk

Producten vergelijken0