Bestellen in 3 eenvoudige stappen
Verfijn uw keuze
Prijs

Camerasystemen

Wil je een beter zicht achter je camper? Dan heeft Obelink een ruim aanbod aan achteruitrijcamera’s. Een achteruitrijcamera zorgt voor een beter zicht en voor veiligere situaties achter je camper. Zo heb je altijd een overzicht wat zich achter je voertuig afspeelt. De achteruitrijcamera’s voor je caravan en camper zijn in verschillende maten en uitvoeringen verkrijgbaar.

Bekijk hieronder ons assortiment aan achteruitrijcamera’s en koop je achteruitrijcamera direct online! Wil je nog meer weten? Neem dan contact op met één van onze specialisten of lees meer over de achteruitrijcamera’s.

Lees meer
Vechline Visio Evo Easy
Vechline Visio EVO achteruitrijcamera
Vechline Visio Evo Dual achteruitrijcamera
Vechline Visio Evo Van achteruitrijcamera
10,00 korting
Grundig digitale autovideo camera
Grundig digitale autovideo camera
Adviesprijs:  29,95
nu 19,95
10,00 korting
(2)
50,04 korting
Pro-User APB220
Pro-User APB220 Voorzetspiegel met Camera
Adviesprijs:  219,99
nu 169,95
50,04 korting
(5)
Pro User camerasysteem met split screen RVC7040
Vechline parkeersensoren set van 4 draadloos
Vechline parkeersensoren set van 8
Vechline parkeersensoren set van 4
Pro User digitaal draadloos camerasysteem DRC4310
Pro User achteruitrijcamera DRC-7010

Achteruitrijcamera eigenschappen

Een achteruitrijcamera voor je caravan of camper is met verschillende eigenschappen verkrijgbaar:

  • Achteruitrijcamera voor je caravan? Dan is het raadzaam om een draadloos achteruitrijcamera aan te schaffen, zodat je niet helemaal een kabel hoeft te trekken.
  • Achteruitrijcamera voor je camper? Dan is het verstandig om een bedrade achteruitrijcamera aan te schaffen. Een voordeel hiervan is dat je vrijwel storingsvrij bent en je dus altijd verzekerd bent van beeld.
  • Grootte van het scherm: Bij de achteruitrijcamera’s zijn verschillende maten verkrijgbaar van het scherm. De meest gebruikte zijn ongeveer 7 inch, hierop kun je alles goed op aflezen. Heb je hier de ruimte niet voor dan heeft Obelink ook achteruitrijcamera’s voor je camper of caravan met een kleiner scherm.
  • 12 volt. Alle achteruitrijcamera’s voor je caravan en campers werken op 12 volt en kunnen worden aangesloten in je camper of caravan.
  • Nachtzicht: een achteruitrijcamera in de avond gebruiken? Dit is goed mogelijk bij de achteruitrijcamera’s welke bij Obelink verkocht worden. De camera’s zijn namelijk voorzien van een nachtzicht en daardoor kunnen ze tot wel 12 meter weergeven.

De achteruitrijcamera’s voor je camper en caravan bieden je dus een extra comfortabele rit en zorgen voor veiligere situaties.

Wil je meer weten over achteruitrijcamera’s voor je caravan of camper? Neem dan contact op met onze specialist, we vertellen je graag meer!

Laden...
Wij gebruiken cookies
Toon balk

Producten vergelijken0