Bestellen in 3 eenvoudige stappen
Verfijn uw keuze

Gas

Op de camping is een gasfles onmisbaar wanneer u gaat kamperen met de caravan, tent of camper. Een gasfles is van belang wanneer u heerlijk gaat barbecueën met zonsondergang of een dagelijkse hap bereidt op het caravanfornuis. Obelink heeft diverse gasflessen in het assortiment, zodat u een ruime keuze heeft. Daarnaast kunt u ook de nodige accessoires zoals installatiesets, drukregelaars en gaslevel meters vinden bij Obelink.
Lees meer
9,50 korting
Dometic GasChecker GC100
Dometic GasChecker GC100
Adviesprijs:  41,-
nu 31,50
9,50 korting
(8)
30,00 korting
Multimatik Gas Omschakelaar
Adviesprijs:  119,-
nu 89,-
30,00 korting
(10)

De gasfles prijs

Het fijne van gasflessen is dat er statiegeld op zit. Wanneer u een nieuwe gasfles wilt kopen bij Obelink, dan dient u enkel de nieuwe gasflesvulling te betalen. Mocht u geen gebruik meer willen maken van uw gasfles, dan ontvangt u na inleveren het statiegeld van de fles terug. Zo dient u eenmalig de gasfles prijs te betalen en nadien enkel de prijs van de navulling. Obelink heeft diverse soorten gasflessen, zo kunt u er voor kiezen om een kleine tank of juist een groot formaat gasfles te kopen. Voor eenmalig gebruik, voor bijvoorbeeld een gaslamp of draagbare grill, kunt u kiezen voor gascartouches.

Een gasfles kopen

Wanneer u een gasfles wilt aanschaffen kunt u langskomen in de Obelink Megastore. Daar kan het personeel u voorzien van hulp en advies. De bijbehorende accessoires kunt u tevens ook online bestellen. Na bevestiging en betaling wordt uw aankoop thuis afgeleverd.

Laden…
Wij gebruiken cookies
Toon balk

Producten vergelijken0

Naar boven