Bestellen in 3 eenvoudige stappen
Verfijn uw keuze
Prijs

Beschermhoezen

Gaat je camper of caravan de stalling in en wil je hem beschermen tegen vuil en weersinvloeden? Dan is een caravanhoes of een camperhoes de ideale oplossing. Obelink heeft een ruim aanbod aan caravanhoezen, camperhoezen en beschermdaken voor je caravan of camper. De camper en caravan dakbescherming en beschermhoezen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, waardoor er altijd een passend model voor je bij zit.

Bekijk onderstaand onze collectie en koop jouw camper- of caravanhoes direct online. Meer weten? Vraag advies aan een van onze specialisten of lees meer over beschermhoezen en beschermdaken.

Lees meer
16,50 korting
Caravanhoes 235 cm breed
Obelink caravanhoes 235 cm breed
Adviesprijs:  99,-
vanaf 82,50
16,50 korting
(71)
Caravanhoes Luxe 235cm
Caravanhoes Luxe 250
80,00 korting
Pro Plus Basic Line caravanhoes
Pro Plus Basic Line caravanhoes
Adviesprijs:  165,-
vanaf 85,-
80,00 korting
(95)
94,00 korting
Goldcamp camperhoes
Goldcamp camperhoes
Adviesprijs:  239,-
vanaf 145,-
94,00 korting
(13)
Pro-Plus Camperhoes
40,00 korting
Pro Plus caravan en camper dakhoes
Pro Plus caravan en camper dakhoes
Adviesprijs:  119,-
vanaf 79,-
40,00 korting
(121)
5,05 korting
Pro Plus afstandhouders t.b.v. dakhoes set van 4 stuks
Pro Plus afstandhouders t.b.v. dakhoes set van 4 stuks
Adviesprijs:  15,-
nu 9,95
5,05 korting
(6)
16,05 korting
Pro Plus hoekbeschermers t.b.v. dakhoezen set van 4 stuks
Pro Plus hoekbeschermers t.b.v. dakhoezen set van 4 stuks
Adviesprijs:  36,-
nu 19,95
16,05 korting
(5)
5,01 korting
Fiamma Cover Top 04932-01
Fiamma Cover Top
Adviesprijs:  102,-
nu 96,99
5,01 korting
(9)
6,60 korting
Hindermann caravan disselbak beschermdoek
Hindermann beschermdoek voorzijde
Adviesprijs:  66,50
vanaf 59,90
6,60 korting
(38)
Pro Plus autohoes

Bepaal je type beschermhoes voor je caravan of camper

Ben je opzoek naar een caravan of camperhoes? Dan is het belangrijk om hiervoor eerst een aantal dingen op een rijtje te zetten:

  • Lengte van je caravan of camper: Bij het kopen van een camper- of caravanhoes is het altijd belangrijk om te weten hoelang je caravan of camper is. Bij het bepalen van de lengte van je caravan wordt altijd geadviseerd om dit zelf op te meten. Wat je gaat meten is de lengte van de caravan zonder dissel. Je meet van het achterlicht horizontaal naar de voorkant van de disselbak.
  • Breedte van de caravan: Ook is het belangrijk om de breedte maat van je caravan of camper te bepalen. De kleinste caravanhoes begint op een breedte van 220 cm en kunnen oplopen tot een maximale breedte van 250 cm bij de breedste caravanhoes.
  • Welk type caravanhoes: Indien je bepaald hebt welke lengte je nodig hebt. Kun je een keuze gaan maken of je een uitvoering wilt hebben met een rits of zonder rits. Met een rits heb je het voordeel dat je altijd in je caravan of camper kunt terwijl de caravanhoes nog over de caravan of camper zit.
  • Winterstalling: De caravan- en camperhoezen worden veelal gebruikt als winterstallingshoes. Hiervoor zijn ze uitermate geschikt. Ook kunnen de winterstallingshoezen tegen UV-stralingen, waardoor je de hoes in de winter buiten kunt laten staan.


Ademende beschermhoezen voor caravan of camper

Obelink heeft een ruim aanbod aan camper en caravanhoezen die ademend zijn. Ademend wil zeggen dat vocht van binnenuit naar buiten afgevoerd wordt, maar niet naar binnenkomt bij regen of sneeuw. Een beschermhoes voor je caravan of camper bestaat uit een aantal lagen waardoor deze zowel ademend als beschermend is.

Beschermdak caravan of camper

Een camper of caravan dakbescherming is alleen maar een bescherming voor je dak. Een beschermdak voor je caravan of camper wordt veel gebruikt door seizoenkampeerders. Voordelen van beschermdaken zijn dat je caravan beschermt is tegen weersinvloeden, tegen vuil uit bomen etc. en je kunt te allen tijde je camper of caravan betreden. Net als de beschermhoezen zijn de beschermdaken ook verkrijgbaar in verschillende lengtematen. De maat bepalen werkt op dezelfde manier als bij een caravanhoes. Je neemt de totale lengte van je camper of caravan exclusief dissel.

Vraag de Specialist!

Wil je nog meer weten over de caravanhoezen, camperhoezen of beschermdaken? Neem dan contact op met onze specialist, we vertellen je graag meer en helpen je graag een goede keuze te maken!

Laden...
Wij gebruiken cookies
Toon balk

Producten vergelijken0