Stekkers & stekkerdozen

Wat als je maar 1 stopcontact hebt maar toch meerdere stekkers wil aansluiten of een afstand wilt overbruggen tussen het stopcontact en de stekker? Dan ben je bij Obelink aan het juiste adres. Obelink heeft een ruim assortiment aan stekkers en stekkerdozen waarmee je overal kunt genieten van voldoende stopcontacten.

Bekijk onderstaand onze collectie en koop jouw stekker of stekkerdoos direct online. Meer weten? Vraag advies aan een van onze specialisten of lees meer over de stekkers en stekkerdozen.

Producten 25-29 van 29

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Brennenstuhl Radiografisch bediende schakelaarset voor binnen en buiten
  Brennenstuhl Radiografisch bediende schakelaarset voor binnen en buiten
  Adviesprijs € 29,99 € 29,99 € 19,95 Je bespaart € 10,04
 2. Brennenstuhl adapterstekker met schakelaar
  Brennenstuhl adapterstekker met schakelaar
  Adviesprijs € 3,90 € 3,90 € 1,95 Je bespaart € 1,95
 3. Brennenstuhl ALEA-Power stekkerblok
  Brennenstuhl ALEA-Power stekkerblok
  Adviesprijs € 12,99 € 12,99 € 9,95 Je bespaart € 3,04
 4. Brennenstuhl 3-voudige adapterstekker
  Brennenstuhl 3-voudige adapterstekker
  Adviesprijs € 3,30 € 3,30 € 1,50 Je bespaart € 1,80

Producten 25-29 van 29

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Verschillende soorten losse stekkers

Obelink heeft een ruim assortiment aan stekkers. De verschillen zitten hem voornamelijk in het materiaal waar ze van gemaakt zijn. Zo heeft Obelink rubber stekkers en hard kunststof stekkers. Het voordeel van een rubber stekker is dat deze ook buiten gebruikt kunnen worden en het advies luidt om een kunststof stekker alleen binnen te gebruiken. Ook heeft Obelink nog stekkers die je in het stopcontact kunt stoppen waarbij je direct een extra optie hebt, zoals:

 • Overspanningsbeveiliging: als je een stekker met overspanningsbeveiliging in je stopcontact plaatst dan bescherm je je apparatuur wat aangesloten wordt tegen piekspanningen.
 • Met extra USB: als je zo’n stekker gebruikt heb je het voordeel dat je het stopcontact behoudt maar ook direct nog 2 apparaten kunt aansluiten op de USB poorten.
 • Stekker verdeel set: met een verdeel set kun je meerdere stekkers, on-geaard, aansluiten op het bestaande stopcontact.

Modellen stekkerdozen

Obelink heeft naast stekkers ook een ruim aanbod aan stekkerdozen, hierin zijn ook diverse verschillen bij te ontdekken:

 • Aantal uitgangen: de stekkerdoos is altijd voorzien van een aantal 230 volt uitgangen, tot een maximum van 8 stopcontacten.
 • Lengte van de kabel: een stekkerblok is altijd voorzien van een verlengkabel, deze zijn in verschillende maten verkrijgbaar zodat je altijd de gewenste afstand kunt overbruggen.
 • Geaard en on-geaard: de meeste stekkerdozen zijn voorzien van geaarde stopcontacten, een enkeling heeft ook on-geaarde stopcontacten. Voordat je over gaat tot de aanschaf van een stekkerdoos is het dus belangrijk om hier even goed na te kijken.
 • Met schakelaar: een aantal stekkerdozen zijn uitgevoerd met een handige schakelaar. De schakelaar geeft licht in het donker en hiermee kun je direct de totale stroom van de stekkerdoos afhalen.
 • Met USB uitgangen: Obelink heeft ook een aantal stekkerdozen die voorzien zijn van USB uitgangen. Hierop kun je bijvoorbeeld makkelijk je mobiel opladen.

Vraag het de specialist

Heb je meer vragen over de stekkers of stekkerdozen? Neem dan vrijblijvend contact op met onze specialisten, we vertellen je graag meer!