Bestellen in 3 eenvoudige stappen
Verfijn uw keuze
Prijs

Haspels & verlengsnoeren

Obelink heeft een ruim aanbod van kabelhaspels, zowel leeg als met kabel, en verlengsnoeren. De kabelhaspels en verlengsnoeren zijn in verschillende uitvoeringen en lengtes verkrijgbaar. Met behulp van deze haspels en snoeren kun je op elk gewenste plek stroom creëren.

Bekijk onderstaand onze collectie en koop je kabelhaspel of verlengsnoer direct online. Meer weten? Vraag advies aan één van onze specialisten of lees meer over de haspels en snoeren.

Lees meer
6,04 korting
Exin verlengsnoer 20 meter zwart
Exin verlengsnoer 20 meter zwart
Adviesprijs:  17,99
nu 11,95
6,04 korting
(0)
5,04 korting
Exin verlengsnoer 10 meter wit
Exin verlengsnoer 10 meter wit
Adviesprijs:  12,99
nu 7,95
5,04 korting
(0)
3,04 korting
Exin verlengsnoer 3 meter wit
Exin verlengsnoer 3 meter wit
Adviesprijs:  6,99
nu 3,95
3,04 korting
(0)
2,04 korting
Pro Plus verlengsnoer 5 meter
Pro Plus verlengsnoer 5 meter
Adviesprijs:  6,99
nu 4,95
2,04 korting
(0)

Voordelen van Kabelhaspels en verlengsnoeren:

  • Met een kabelhaspel zorg je ervoor dat je een afstand kunt overbruggen van een stopcontact naar de plek waar je stroom nodig hebt. Het voordeel hieraan is dat je flexibel bent en overal naar toe kunt. Je kunt een afstand tijdelijk of structureel overbruggen vanaf je stopcontact.
  • De haspels en kabelboxen zijn gemakkelijk op te draaien en daardoor makkelijk te vervoeren en op te bergen zonder dat ze in de knoop raken.
  • Een kabelhaspel is over het algemeen voorzien van meerdere stopcontacten, hierop kun je dus meerdere elektrische apparaten aansluiten. Verlengsnoeren beschikken over het algemeen altijd over 1 stopcontact waar je dan weer een verdeelblok op kunt aansluiten.
  • Verlengsnoeren zijn ook verkrijgbaar met niet geaarde stekkers, hierop kun je bijvoorbeeld je mobiele oplader op aansluiten.
  • Kabelboxen bij Obelink zijn verkrijgbaar tot 40 meter. De verlengsnoeren zijn verkrijgbaar tot een maximale lengte van 20 meter.
  • De kabels zijn geschikt om buiten te liggen, ze zijn spatwaterdicht. De aansluitingen zijn dat niet, deze zouden binnen moeten liggen of afgedekt buiten.

Wil je nog meer weten over de kabelhaspels en verlengsnoeren? Neem dan contact op met onze specialist, we vertellen je graag meer en helpen je graag de goede keuze te maken!

Laden...
Wij gebruiken cookies
Toon balk

Producten vergelijken0