CEE camping elektra

Stroom op de camping? Het is altijd de vraag hoe je op de camping aan stroom komt voor in je tent, caravan of camper. De meeste campings hebben stroompalen die voorzien zijn van een CEE stekkerdoos. Hier vandaan kun je dan stroom creëren in je tent, caravan of camper. Obelink biedt een ruim aanbod aan CEE artikelen , zoals Cee stekkers, Cee verloopstekkers, Cee stekkerdozen en krachtstroom stekkers. Er bestaan echter nog steeds campings die niet voorzien van een Cee stekkerdoos, maar van randaarde of penaarde stopcontactdozen, in dit geval zou je dan een Cee verloopstekker kunnen kopen. Meer weten? Vraag advies aan één van onze specialisten of lees in ons artikel meer over welke campingstekker je nodig hebt.

Producten 1-24 van 79

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Gimeg 20 meter haakse CEE verlengkabel
  Gimeg 20 meter haakse CEE verlengkabel
  Adviesprijs € 41,95 € 41,95 € 24,95 Laagste-prijs-garantie
  Je bespaart € 17,00
 2. Gimeg 30 meter haakse CEE verlengkabel
  Gimeg 30 meter haakse CEE verlengkabel
  Adviesprijs € 58,95 € 58,95 € 39,95 Laagste-prijs-garantie
  Je bespaart € 19,00
 3. Brennenstuhl CEE kabelhaspel
  Brennenstuhl CEE kabelhaspel
  Adviesprijs € 83,99 € 83,99 € 59,95 Laagste-prijs-garantie
  Je bespaart € 24,04
  Waardering:
  95%
 4. Gimeg CEE haakse contrastekker
  Gimeg CEE haakse contrastekker
  Adviesprijs € 5,95 € 5,95 € 3,95 Laagste-prijs-garantie
  Je bespaart € 2,00
  Waardering:
  91%
 5. SHI Randaarde naar CEE verloopstekker
  SHI Randaarde naar CEE verloopstekker
  Adviesprijs € 5,95 € 5,95 € 4,90 Laagste-prijs-garantie
  Je bespaart € 1,05
  Waardering:
  95%
 6. Obelink stekker veiligheidsbox
  Obelink stekker veiligheidsbox
  Adviesprijs € 2,95 € 2,95 € 1,95 Laagste-prijs-garantie
  Je bespaart € 1,00
  Waardering:
  96%

Producten 1-24 van 79

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Cee kabels in verschillende maten en modellen

De Cee stekkers, Cee verloopstekkers en Cee stekkerdozen zijn in verschillende maten en modellen verkrijgbaar. De lengte maten zijn verkrijgbaar tot 40 meter en dit is een ideale oplossing om op elke camping de afstand van de Cee stekkerdoos tot je tent, caravan of camper te overbruggen. Ook zijn er meerdere modellen camping stekkers, zoals bijvoorbeeld de haakse Cee stekker. De haakse camping stekker kun je in de camping stekkerdoos doen die in de wand van je caravan of camper zit en aan de achterzijde vindt zich dan direct een extra 230 volt uitgang.

Verlengkabel van thuis op de camping gebruiken?

Verlengkabels van thuis zijn niet geschikt om op de camping te gebruiken omdat de verlengkabels van een bepaald soort PVC gemaakt zijn en daardoor om veiligheidsredenen niet gebruikt mag worden op campings. De meeste verlengkabels van thuis zullen ook niet passen op de camping omdat deze niet voorzien zijn van een Cee stekker, je hebt op de camping altijd een neopreenkabel nodig met camping stekkers die waterdicht zijn, de kabels zijn te herkennen aan het opschrift wat op de neopreen kabels staat: H07RNF, 07RN of RN.

Cee Stekkerdoos inbouw

Het assortiment van Obelink heeft ook een groot aantal Inbouw Stekkerdozen. De inbouw Cee stekkerdoos wordt aan de buitenwand van de caravan of camper geplaatst, zodat je op de wand een invoerdoos creëert voor al je stroomvoorzieningen in je caravan of camper. De Cee stekkerdozen zijn in verschillende uitvoeringen, maten en prijsklassen verkrijgbaar bij Obelink. Hierdoor zit er altijd een model bij wat goed bij je past.

Stroom in je tent

Als je met een tent op vakantie gaat, werkt het verkrijgen van stroom in je tent anders dan bij een caravan of camper. Om je tent van stroom te voorzien zijn er verlengkabels met een camping stekker die verlopen naar een stekkerdoos met 3 of 4 randaarde stopcontacten. Deze stopcontacten zijn ideaal om in je tent te leggen voor bijvoorbeeld het opladen van je telefoon of het gebruik van een koffiezetmachine. Het voordeel is dat de camping stekkerdozen in verschillende lengte maten, tot wel 20 meter kabel, verkrijgbaar zijn.

Vraag het de Cee specialist

Heb je meer vragen over de Cee stekkers, Cee verloopstekkers, de Cee stekkerdozen of de krachtstroom stekkers? Neem dan vrijblijvend contact op met onze specialisten, we vertellen je graag meer!