Bestellen in 3 eenvoudige stappen
Verfijn uw keuze
Prijs

Aggregaten

Heb je geen stroom op de camping maar wil je toch stroom creëren? De oplossing voor jou: een aggregaat. Obelink heeft een ruim assortiment aan aggregaten. Met een aggregaat of stroomgenerator kun je met benzine stroom opwekken voor op de camping. Met een aggregaat kun je genieten van stroom op de camping. Op deze manier kun je bijvoorbeeld toch nog televisie kijken, je mobiel opladen of een lekker kopje koffie zetten.

Bekijk hieronder ons assortiment van de aggregaten en koop direct online! Wil je nog meer weten? Neem dan contact op met één van onze specialisten of lees meer over de aggregaten.

Lees meer
65,00 korting
Powerkick 800 industrie generator
Powerkick 800 industrie generator
Adviesprijs:  350,-
nu 285,-
65,00 korting
(5)
NIEUW
65,00 korting
Powerkick 1200 industrie generator
Powerkick 1200 industrie generator
Adviesprijs:  460,-
nu 395,-
65,00 korting
(5)
65,00 korting
Powerkick 2000 industrie generator
Powerkick 2000 industrie generator
Adviesprijs:  660,-
nu 595,-
65,00 korting
(3)
60,00 korting
Powerkick 3000 industrie generator
6,05 korting
Argos Supreme motorolie 15W-40

Aggregaat kopen

Voordat je over gaat tot een aggregaat kopen is het belangrijk om te bepalen wat je wilt gaan aansluiten op de aggregaat. Er zijn verschillende stroomgeneratoren, in verschillende aantal wattages die je kunt afnemen. Hoe groter het aantal wattage hoe meer apparaten je kunt aansluiten op de aggregaat.

Zuivere sinusspanning

Zo’n aggregaat geeft een zuivere sinusspanning, dit wil zeggen een gestabiliseerde spanning, af. Hierdoor is een stroomgenerator ook geschikt voor gevoelige apparatuur zoals laptops of tablets. Vrijwel alle gevoelige apparaten en gereedschappen met een microprocessor zijn aan te sluiten op een aggregaat. Door de geïntegreerde inverter worden spanning en frequentie van de stroomgenerator nauwkeurig geregeld.

Eigenschappen aggregaat

Naast dat een stroomaggregaat een zuivere sinusspanning levert zijn er meer voordelige eigenschappen:

  • Automatische toerentalregeling: Dit wordt ook wel het Smart Throttle systeem genoemd. De aggregaat stemt het toerental van de motor automatisch af. De Smart Throttle zorgt uiteindelijk voor een lager brandstofverbruik van de stroomgenerator.
  • Beveiligd tegen overbelasting: Alle aggregaten die bij Obelink verkocht worden zijn beveiligd tegen een te laag oliepeil en overbelasting.
  • Laag geluidsniveau: De stroomgeneratoren zijn voorzien van een twee lagen geluiddemping en zorgen daardoor voor een geluidsreductie van 10 tot 15 decibel. Het maximaal geluidsniveau van een aggregaat van Obelink is 65 dB, dit is gemeten op 7 meter afstand.
  • Lichtgewicht en draagbaar: Elke aggregaat is makkelijk te vervoeren doordat deze niet zwaar zijn en voorzien zijn van een handig handvat.
  • Milieuvriendelijk: Een nieuwe stroomgenerator is een stuk milieuvriendelijker.

Wil je nog meer weten over aggregaten? Neem dan contact op met onze specialisten, we vertellen je graag meer!

Laden...
Toon balk

Producten vergelijken0