Bestellen in 3 eenvoudige stappen
Verfijn uw keuze
Prijs

Accu's

Een accu is een onmisbaar onderdeel voor je caravan of camper wanneer je op vakantie gaat! Obelink heeft een zeer divers aanbod aan caravan accu’s. Van loodaccu’s tot aan lithium-ion-accu’s, er is voor ieder wat wils. Een accu voor de caravan of camper dient vanzelfsprekend lang mee te gaan en gemakkelijk in het gebruik te zijn. Obelink kan je op weg helpen om de juiste caravan of camper accu voor je te vinden.

Lees meer
60,00 korting
Exide dual AGM accu 60 ampère
Exide dual AGM accu 60 ampère
Adviesprijs:  199,-
nu 139,-
60,00 korting
(0)
40,00 korting
Beaut AGM accu 80ah
Beaut AGM accu 80ah
Adviesprijs:  199,-
nu 159,-
40,00 korting
(2)
74,00 korting
NDS AGM accu GreenPower 100 ampère
NDS AGM accu GreenPower 100 ampère
Adviesprijs:  299,-
nu 225,-
74,00 korting
(0)

Een caravan of camper accu kiezen

Voordat je een caravan of camper accu koopt is het raadzaam na te gaan wat je wensen zijn. Er zijn namelijk talloze soorten merken en soorten accu’s. Een camper accu kopen is daarom geen gemakkelijke klus. Wél als je kiest voor de service van Obelink! Je kunt nagaan of je graag kiest voor een gel caravanaccu, een lood accu of misschien toch voor de onderhoudsvrije lithium-ion-accu. En voor welke doeleinden, voor bijvoorbeeld je mover of als boordaccu, je de accu wilt gaan gebruiken. Obelink heeft ook accupakketten in diverse klassen het assortiment, welke direct klaar voor gebruik zijn.

Een accu kopen

Een camper of caravan accu kopen kan bij Obelink op verschillende manieren, de meeste accu’s zijn zowel online verkrijgbaar als in de Megastore. Alleen de loodaccu’s en de zware accu’s zijn helaas niet Online verkrijgbaar. Kom hiervoor dus gezellig langs in onze winkel en laat je goed adviseren door de Obelink specialisten. Wanneer je een camper of caravan accu op het oog hebt kun je online de voorraad controleren, zodat je hem direct kunt afhalen in de Megastore.

Vraag de Specialist!

Wil je nog meer weten over de caravan of camper accu’s? Neem dan contact op met onze specialist, we vertellen je graag meer en helpen je graag een goede keuze te maken!

Laden...
Wij gebruiken cookies
Toon balk

Producten vergelijken0