Bestellen in 3 eenvoudige stappen
Verfijn uw keuze
Prijs

Wielklemmen

Een wielklem nodig voor je caravan, camper of vouwwagen? Bestel hem dan eenvoudig online bij Obelink. In ons brede assortiment vind je diverse soorten wielsloten waarmee je jouw voertuig extra tegen diefstal beschermd. Van een universele wielklem tot een wielklem caravan, wij hebben het.

Bekijk hieronder ons assortiment en je kunt eenvoudig en snel online je wielklem kopen.

Lees meer
9,00 korting
Wielklem Venus
Wielklem Venus
Adviesprijs:  36,95
nu 27,95
9,00 korting
(31)
15,00 korting
Wielklem universeel
Pro Plus wielklem universeel
Adviesprijs:  39,95
nu 24,95
15,00 korting
(47)
18,00 korting
Milenco Compact C wielklem
Milenco Compact C wielklem
Adviesprijs:  116,95
nu 98,95
18,00 korting
(6)
15,05 korting
Obelink wielklem universeel
Obelink wielklem universeel
Adviesprijs:  35,-
nu 19,95
15,05 korting
(52)
24,05 korting
Obelink wielklem universeel geel
Obelink wielklem universeel geel
Adviesprijs:  49,-
nu 24,95
24,05 korting
(16)

Bescherm je camper of caravan tegen diefstal

De aanschaf van een caravan, camper of vouwwagen is een behoorlijke investering. Je wilt er dan ook niet aan denken dat deze gestolen wordt. Een wielklem biedt extra bescherming en verkleint de kans op diefstal. Sommige verzekeraars stellen een wielslot voor een camper of caravan zelfs verplicht vanaf een bepaalde cataloguswaarde.


Tips: wielklem kopen

Wil je een wielklem kopen voor een vouwwagen of caravan? Wij delen een paar punten waar je op kunt letten voor de aanschaf hiervan:

  • Universeel of specifiek? Wil je een wielklem caravan die geschikt is voor meerdere type voertuigen of een wielklem die echt bedoeld is voor bijvoorbeeld jouw caravan of camper?
  • Wielslot om of door het wiel? Ook kun je kiezen uit modellen die je om het wiel plaatst en varianten die je door het wiel aanbrengt.
  • Gewicht en grootte: wil je de wielklem gemakkelijk mee kunnen nemen en op kunnen bergen? Kies dan voor een lichter model zodat je minder gewicht mee hoeft te torsen.
  • Budget: wat wil je uitgeven aan een wielklem voor je caravan of camper? Door hier van tevoren over na te denken baken je ook meteen je zoektocht af.

Online een wielklem kopen

Wil je meer weten over de mogelijkheden of welke wielklem bij jouw caravan, camper of vouwwagen past? Neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice of kom langs in onze megastore in Winterswijk voor een persoonlijk advies. Het Obelink team staat voor je klaar en helpt jou graag een goede keuze te maken.

Heb jij je keuze al gemaakt en bestel je je wielklem graag online? Plaats dan je bestelling snel en eenvoudig door stap voor stap het bestelproces door te lopen. Zodra jouw bestelling bij ons binnen is, zorgen wij ervoor dat deze binnen 3 tot 5 werkdagen thuisbezorgd wordt.

Laden...
Toon balk

Producten vergelijken0