Bestellen in 3 eenvoudige stappen
Verfijn uw keuze
Prijs

Onderlegplaten

Met de Onderlegplaten, ook wel bigfoots genoemd, voorkom je dat je uitdraaisteunen van je caravan of camper wegzakken. De stabilisatievoeten zijn verkrijgbaar in diverse maten en uitvoeringen. Dankzij de onderlegplaten staat je caravan of camper altijd stabiel. De bigfoots zijn ideaal in gebruik, je hoeft ze niet op de camping te monteren en bij vertrek weer te demonteren, ze kunnen tijdens de reis gewoon blijven zitten.


Bekijk onderstaand onze collectie en koop jouw onderlegplaten direct online. Meer weten? Vraag advies aan één van onze specialisten of lees meer over de bigfoots.

Lees meer
Hypercamp Maxifoot stabilisatievoeten
3,96 korting
Obelink caravanfoot
Obelink caravanfoot set van 4
Adviesprijs:  8,95
nu 4,99
3,96 korting
(24)
6,05 korting
Obelink caravanfoot HD
Obelink caravanfoot HD set van 4 stuks
Adviesprijs:  15,-
nu 8,95
6,05 korting
(58)
15,00 korting
Obelink Steadyfeet anti ant
Obelink Steadyfeet anti ant
Adviesprijs:  29,95
nu 14,95
15,00 korting
(14)
ProPlus Stützplatten
7,55 korting
Al-ko big foot steunvoet
Al-ko big foot steunvoet
Adviesprijs:  87,50
nu 79,95
7,55 korting
(218)
1,49 korting
Fiamma Plates pro
Fiamma Plates Pro
Adviesprijs:  15,99
nu 14,50
1,49 korting
(32)
Fiamma Plates
1,85 korting
Caravan Quick Stands 9cm 4 stuks
Adviesprijs:  18,50
nu 16,65
1,85 korting
(6)

Monteren van een onderlegplaat

De montage van een bigfoot is zeer eenvoudig. Een bigfoot wordt altijd compleet geleverd met vastzetpennen, deze pennen zorgen ervoor dat de onderlegplaten tijdens de reis veilig op hun plaats blijven. De diverse onderlegplaten zijn verkrijgbaar met kunststof pennen of met metalen pennen. Ook worden bij de meeste steunvoeten veiligheidsstiften meegeleverd, deze zijn ervoor om ervoor te zorgen dat de pennen niet eenvoudig kunnen losschieten.

Onmisbaar

Een set met onderlegplaten is onmisbaar als je op vakantie gaat, het zorgt er voor dat je caravan stabiel blijft staan en niet wegzakt in het gras of op andere ondergronden. De steunvoeten voor je caravan of camper zijn universeel en passen nagenoeg onder elke caravan of camper.

Koop vandaag je onderlegplaten

Je kunt bij Obelink niet alleen online shoppen, maar ook offline. Wij hebben namelijk ook een grote megastore in Winterswijk, met een oppervlakte van maar liefst 65.000 vierkante meter. Hier vindt je praktisch ons hele assortiment opgesteld. Heb je online iets gezien dat je in het echt wilt bekijken? Bekijk dan altijd even de voorraadinformatie, zodat je zeker weet dat het product ook daadwerkelijk op voorraad is.

Vraag het de specialist

Heb je nog meer vragen of wil je nog meer weten over de onderlegplaten? Neem dan contact op met onze specialist, we vertellen je graag meer!

Laden...
Toon balk

Producten vergelijken0