Bestellen in 3 eenvoudige stappen
Verfijn uw keuze
Prijs

Krikken

Een krik is een onmisbaar onderdeel mocht je op reis gaan met je caravan of camper. In het onverhoopte geval van pech onderweg is een krik onmisbaar voor het omhoog krikken van je caravan of auto. Obelink heeft een ruim assortiment aan krikken, zoals hydraulische potkrikken en schaarkrikken. Ook heeft Obelink een ruim assortiment aan as steunen, deze zijn ervoor om extra stabiliteit te creëren en voor de ontlasting van je uitdraaisteunen.

Bekijk onderstaand onze collectie en koop de hydraulische krik of as steunen direct online. Meer weten? Vraag advies aan een van onze specialisten of lees meer over de krikken en steunen.

Lees meer
AL-KO Krik
Pro Plus Schaarkrik
14,00 korting
Kojack krik
Kojack krik
Adviesprijs:  99,-
nu 85,-
14,00 korting
(23)
7,04 korting
Pro Plus hydraulische potkrik
Pro Plus hydraulische potkrik
Adviesprijs:  16,99
nu 9,95
7,04 korting
(35)
1,04 korting
Pro Plus opzetstuk voor potkrik
Pro Plus opzetstuk voor potkrik
Adviesprijs:  3,99
nu 2,95
1,04 korting
(33)
2,04 korting
Pro Plus opzetstuk potkrik
Pro Plus opzetstuk potkrik
Adviesprijs:  4,99
nu 2,95
2,04 korting
(22)
0,61 korting
Fiamma Plastic jacks
Fiamma Plastic jacks
Adviesprijs:  37,60
nu 36,99
0,61 korting
(23)
1,04 korting
Obelink opzetstuk voor potkrik
Obelink opzetstuk voor potkrik
Adviesprijs:  3,99
nu 2,95
1,04 korting
(0)

Diverse krikken

Obelink biedt een ruim assortiment aan krikken:

  • Hydraulische potkrik: het voordeel van zo’n hydraulische potkrik is dat het krikken een stuk minder zwaar gaat dan wanneer je dit met bijvoorbeeld een slinger zelf moet doen. De hydraulische potkrik vergemakkelijkt het omhoog krikken van de auto of caravan aanzienlijk.
  • Schaarkrikken: een schaarkrik werkt zonder olie en wordt veel gebruikt voor het omhoog krikken van je auto. Met een schaarkrik loop je geen risico’s dat de druk wegvalt en de krik plots zou dalen.
  • Al-ko krik: de Al-ko krik is speciaal ontwikkeld voor caravans en aanhangers met een Al-ko chassis vanaf 1980. De krik wordt compleet geleverd met steunen die aan het chassis gemonteerd dienen te worden.
De kriksteunen versterken het chassis en ondersteunen ook de caravanbodem.

Assteunen

Obelink heeft ook een ruim assortiment aan assteunen. Assteunen zorgen voor extra stabiliteit en voor ontlasting van je uitdraaisteunen. Assteunen worden vaak gebruikt wanneer je langer op 1 camping blijft staan, ze zijn allemaal weersbestendig. De steunen worden altijd in een set van 4 stuks geleverd zodat je altijd in elke hoek van het chassis een steun kunt plaatsen.

Vraag het de specialist

Wil je nu nog meer weten over de krikken of assteunen? Neem dat contact op met onze specialisten, we vertellen je graag meer!

Laden...
Toon balk

Producten vergelijken0