Bestellen in 3 eenvoudige stappen
Verfijn uw keuze
Prijs

Hoezen & tassen

Obelink heeft een ruim assortiment aan diverse hoezen welke geschikt zijn voor je caravan, camper of aanhangwagen(trailer). Een disselhoes beschermt tegen je koppeling tegen stof, vuil en weersinvloeden. Ditzelfde geldt natuurlijk ook voor de wielhoezen.

Bekijk onderstaand onze collectie en koop je disselhoes of wielhoes direct online. Meer weten? Vraag advies aan een van onze specialisten of lees meer over de diverse hoezen.

Lees meer
3,00 korting
Eurotrail disselhoes
Eurotrail Disselhoes
Adviesprijs:  9,95
nu 6,95
3,00 korting
(113)
2,05 korting
Pro Plus disselhoes
Pro Plus disselhoes
Adviesprijs:  5,-
nu 2,95
2,05 korting
(0)
3,04 korting
Pro Plus wielhoes
Pro Plus wielhoes
Adviesprijs:  6,99
nu 3,95
3,04 korting
(0)
4,30 korting
Bo-Camp wielorganizer rond
Bo-Camp wielorganizer rond
Adviesprijs:  17,25
nu 12,95
4,30 korting
(7)
6,04 korting
Pro Plus bandenhoes set van 4 stuks
Pro Plus bandenhoes set van 4 stuks
Adviesprijs:  17,99
nu 11,95
6,04 korting
(0)

Disselhoezen

Obelink heeft diverse soorten disselhoezen in het assortiment. Een disselhoes is universeel en past over het algemeen op iedere dissel van je caravan, aanhanger of trailer. De disselhoes beschermt je dissel tegen stof, vuil en verschillende weersinvloeden. Een disselhoes is dus onmisbaar indien je de dissel beschermen tegen UV straling etc.

Wielhoezen

Obelink heeft diverse soorten wielhoezen:

  • Wielhoes caravan: deze bandenhoezen zijn alleen geschikt voor caravans, dit heeft met de afmeting van de hoes te maken.
  • Wielhoes camper: camper bandenhoezen zijn wat groter, dit omdat de bandenmaat van een camper of het algemeen wat groter zijn dan die van caravans.
  • Wielhoes met pees: een wielhoes met pees is ideaal wanneer je een lijst boven je wiel hebt. Deze bandenhoes schuif je hier door heen en zo wordt je band afgedekt en tocht het ook niet in de voortent. De wielhoezen die voorzien zijn van een pees zijn ook nog verkrijgbaar met organizer vakken.

Vraag het de specialist

Wil je nu nog meer weten over de disselhoezen of wielhoezen? Neem dat contact op met onze specialisten, we vertellen je graag meer!

Laden...
Wij gebruiken cookies
Toon balk

Producten vergelijken0