Bestellen in 3 eenvoudige stappen
Verfijn uw keuze
Prijs

Mobiele airco's

Ben je op zoek naar verkoeling voor in de caravan, camper of in huis zonder ingewikkelde installaties van aircosystemen? Dan is een mobiele airco wat voor jou. Een mobiele airco plaats je eenvoudig op een door jou gekozen plek, en is klaar voor gebruik. Ideaal als je bijvoorbeeld gaat kamperen in Zuid Europa, maar ook in eigen land tijdens een warme zomer kan een airco die mobiel is goed van pas komen. Je zult merken dat het heerlijk is als de caravan of camper iets afkoelt. Ben je benieuwd of een mobiele airco iets voor jou is? Bekijk hieronder ons assortiment en maak je keuze.

Lees meer
56,00 korting
Tristar airconditioner AC-5477
Tristar airconditioner AC-5477
Adviesprijs:  295,-
nu 239,-
56,00 korting
(22)
64,00 korting
Eurom AC2401 split airco
Eurom AC2401 split airco
Adviesprijs:  599,-
nu 535,-
64,00 korting
(120)

Het gemak van een mobiele airco

Aangezien de mobiele airco niet ergens aan vast wordt gemonteerd, kun je de mobiele airco eenvoudig verplaatsen en op verschillende plekken gebruiken. Een mobiele airco is dus niet alleen geschikt voor in een caravan of camper, maar ook voor thuis of op kantoor. Een airco die mobiel is, zet warme lucht om in koude lucht en dat wordt door de airco lekker de caravan, camper, of kamer ingeblazen.

Split airco

Wil je een mobiele airco kopen speciaal voor in de caravan of camper? Dan is een split airco de juiste keuze. Eén deel plaats je in de caravan, en het andere deel buiten de caravan. De warme lucht en het condenswater worden via het buitendeel afgevoerd en het binnendeel blaast koude lucht in je caravan of camper. De Split airco is eenvoudig zelf te installeren en je caravan is binnen no time lekker koel dankzij de split airco.

Mobiele airco kopen

Wil je een mobiele airco kopen? Volg dan eenvoudig de stappen van het bestelproces. De mobiele airco wordt vervolgens zo snel mogelijk bij je thuisbezorgd. Ben je er nog niet helemaal uit of laat je je liever adviseren door een specialist voordat je overgaat tot aankoop? Kom dan eens langs in onze megastore.

Laden...
Wij gebruiken cookies
Toon balk

Producten vergelijken0