Bestellen in 3 eenvoudige stappen
Verfijn uw keuze

Accu

Een accu is een onmisbaar onderdeel voor uw caravan of camper wanneer u op vakantie gaat! Obelink heeft een zeer divers aanbod aan caravan accu’s. Van loodaccu’s tot aan lithium-ion-accu’s, er is voor ieder wat wils. Een accu voor de caravan of camper dient vanzelfsprekend lang mee te gaan en gemakkelijk in het gebruik te zijn. Obelink kan u op weg helpen om de juiste caravan of camper accu voor u te vinden.
Lees meer
28,00 korting
Mover light pakket
Mover light pakket
Adviesprijs:  147,-
nu 119,-
28,00 korting
(60)
32,00 korting
Mover kit AGM accupakket 40ah
Mover kit AGM accupakket 40ah
Adviesprijs:  201,-
nu 169,-
32,00 korting
(9)
200,95 korting
Gimeg Lithium-ion P04 30Ah accu met lader
Gimeg Lithium-ion P04 30Ah accu met lader
Adviesprijs:  449,95
nu 249,-
200,95 korting
(0)

Een camper accu kiezen

Voordat u een caravan of camper accu koopt is het raadzaam na te gaan wat uw wensen zijn. Er zijn namelijk talloze soorten merken en soorten accu’s. Een camper accu kopen is daarom geen gemakkelijke klus. Wél als u kiest voor de service van Obelink! U kunt nagaan of u graag kiest voor een gel caravanaccu, een lood accu of misschien toch voor de onderhoudsvrije lithium-ion-accu. En voor welke doeleinden u de accu wilt gaan gebruiken. Obelink heeft ook accupakketten in diverse klasse het assortiment, welke direct klaar voor gebruik zijn.

Een accu kopen

Een camper of caravan accu is enkel in de Megastore verkrijgbaar en helaas niet online. Komt u dus gezellig langs en laat u goed adviseren door het Obelink personeel. Wanneer u al een accu op het oog heeft kunt u online de voorraad controleren, zodat u hem vervolgens direct kunt afhalen in de Megastore.

Laden…
Wij gebruiken cookies
Toon balk

Producten vergelijken0

Naar boven