Bestellen in 3 eenvoudige stappen
Verfijn uw keuze
Prijs
Geschikt voor

Slippers

Eindelijk is het zover! Je hebt vakantie en gaat lekker de zon op zoeken, heerlijk elke dag op je slippers naar het strand. Uiteraard wil je daar een paar leuke hippe slippers voor hebben! Daarnaast wil je je voeten ook graag vrij houden van rare enge bacteriën, die je bijvoorbeeld onder een vreemde douche kan oplopen. Dus naast je strand slippers zijn een paar badslippers ook zeker geen overbodige luxe. En wat dacht je van een paar waterschoentjes voor de kids of misschien ook wel voor jezelf? Een scherpe schelp of een steentje die uitsteekt is geen probleem, met waterschoenen zijn je voeten goed beschermd!

Bijna vakantie en op zoek naar nieuwe slippers of waterschoenen? Obelink biedt je een breed assortiment! Kijk snel hieronder!

Lees meer
2,70 korting
Speedo Atami II Max Black/White
Speedo Atami II Max Black/White
Adviesprijs:  27,-
nu 24,30
2,70 korting
(0)
KORTING
14,00 korting
Lief! Lifestyle Lief! slipper
Lief! Lifestyle Lief! slipper
Adviesprijs:  19,95
nu 5,95
14,00 korting
(0)
KORTING
14,00 korting
Lief! Lifestyle Stoer! slipper
Lief! Lifestyle Stoer! slipper
Adviesprijs:  19,95
nu 5,95
14,00 korting
(0)
Avento sportslippers
1,04 korting
Rucanor Santander slipper
Adviesprijs:  8,99
nu 7,95
1,04 korting
(1)
Rucanor Alicante slipper
2,70 korting
Speedo Atami II Max Navy/White
Speedo Atami II Max Navy/White
Adviesprijs:  27,-
nu 24,30
2,70 korting
(0)

De gezondheidsslipper

Belangrijk is echter wel dat je goed nadenkt over de slippers die je aanschaft. Waarschijnlijk wist je het al wel maar helaas is het niet goed voor je voeten om hele dagen op je strand slippers te lopen. Het voetbed van de slipper is vaak van mindere kwaliteit dan die van een goede schoen en de meeste slippers bieden helaas ook minder steun. Maar ook hier is een oplossing voor: de gezondheidsslippers! Wat eerst een stoffig imago had is inmiddels helemaal hip en happening. Merken zoals Birkenstock, Teva en Crocs zijn goed voor je voeten en hartstikke hip tegenwoordig!

Welke slipper?

Waar moet je dan wel op letten als je op zoek gaat naar slippers? Bedenk eerst waar je de slipper voor gaat gebruiken. Ben je op zoek naar een badslipper dan hoef je minder kritisch te zijn. De tijd dat je hier op staat isin de meeste gevallen weinig, waardoor het geen problemen voor je voeten kan veroorzaken.

Ben je echt op zoek naar strand slippers of slippers waar je langere stukken op kan lopen kijk dan goed naar de hakhoogte. Het beste is een hakhoogte van 1 tot 3 cm. Hierdoor rolt je voet beter af en zakken je voeten niet naar binnen. Een voorgevormd en verend voetbed is het tweede waar je naar kijkt. Hierdoor wordt de druk goed verdeeld en krijgen je voeten optimale ondersteuning.

Daarnaast is het belangrijk dat je je slippers veel afwisselt. Als je een hele zomer dezelfde slippers draag en dan weer overstapt op gewone schoenen kan dit problemen opleveren. Je voet is zo gewend aan de slipper dat een wisseling van schoen dan blessures kan opleveren. Daarom wissel je slipper, badslipper en strand slipper regelmatig af. Hierdoor kun je voor jezelf een leuke collectie samenstellen en blijf je blessure vrij!

Bekijk hier snel ons brede assortiment en bestel direct online!

Laden...
Wij gebruiken cookies
Toon balk

Producten vergelijken0