Bestellen in 3 eenvoudige stappen
Verfijn uw keuze

Handschoenen

Skihandschoenen zijn onmisbaar als je op skivakantie gaat. Uiteraard bieden ze warmte en zorgen ze ervoor dat je handen beschermt zijn tegen het koude weer. Waterdichte handschoenen zijn wellicht nog prettiger. Waterdichte handschoenen zorgen voor droge handen als je valt, maar ook voor bescherming tegen snijwonden en glassplinters. Draag je handschoenen dus altijd tijdens het skiën, ook als het warm is. Ga je binnenkort op wintersport en heb je nog geen goede skihandschoenen? Bestel ze dan hieronder.
Lees meer

Materialen

Ga je binnenkort ski handschoenen kopen maar weet je nog niet precies wat je wilt hebben? Verdiep je dan eens in de materialen waarvan skihandschoenen gemaakt zijn. De meeste handschoenen zijn gemaakt van fleece of nylon. De fleece handschoenen bieden veel warmte maar zijn niet waterafstotend. Handschoenen gemaakt van nylon zijn van binnen vaak fleece gevoerd. Nylon stoot water af. Dit houdt echter niet in dat de handschoenen waterdicht zijn. Alle handschoenen zijn in de handpalm voorzien van een laagje rubber voor goede grip.


Los van de materialen zijn de skihandschoenen er in allerlei kleuren. Van heel druk tot heel rustig. Bij Obelink vind je een ruim assortiment en is er voor ieder wat wils. Heb je nog meer vragen, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Laden...
Wij gebruiken cookies
Toon balk

Producten vergelijken0