Bestellen in 3 eenvoudige stappen
Verfijn uw keuze

Wandelschoenen

Op het gebied van outdoor activiteiten heeft Obelink een breed scala aan producten. Wil je een goede wandelschoen kopen? Die te dragen is tijdens een mooie wandeling in de bergen, of uit praktisch oogpunt omdat je veel loopt voor je werk? Wat je motivatie ook is, goede wandelschoenen kunnen dan niet ontbreken. Lowa bergschoenen, Grisport wandelschoenen of heeft Merrell of Regatta je voorkeur? Obelink heeft een ruim assortiment wandelschoenen, kijk snel hieronder en maak je keus!

Lees meer
Lowa Renegade GTX Mid zwart
Lowa Renegade GTX Mid Ws navy
Lowa Renegade GTX Mid Wide espresso brown
Lowa Renegade GTX Mid Ws dark grey navy
Lowa Renegade GTX Mid Ws ocean
Lowa Renegade GTX Mid Ws anthracite mandarin
Lowa Renegade GTX Lo Ws navy berry
Lowa Locarno GTX Lo forest
Lowa Locarno GTX Mid stone
Lowa Renegade GTX Mid Ws graphit jade
Lowa Renegade GTX Mid antraciet/jeans
Lowa Renegade GTX Mid Ws reed honey
Lowa Renegade GTX Mid steen/olijf
Lowa Renegade GTX Mid forest/donker bruin
Lowa Renegade GTX LO grafiet/rood
Lowa Renegade GTX Mid navy honey
Lowa Renegade GTX Mid Ws grey blue
Lowa Renegade GTX Mid Ws espresso berry
Lowa Innox GTX Lo Ws navy ice blue
Lowa Trekker slate
20,00 korting
GriSport Sherpa bruin
GriSport Sherpa bruin
Adviesprijs:  99,95
Nu 79,95
20,00 korting
(3)
20,00 korting
GriSport Torino Low blauw
GriSport Torino Low blauw
Adviesprijs:  69,95
nu 49,95
20,00 korting
(5)
20,00 korting
GriSport Torino Mid blauw
GriSport Torino Mid blauw
Adviesprijs:  69,95
nu 49,95
20,00 korting
(3)
20,00 korting
GriSport Torino Mid zwart
GriSport Torino Mid zwart
Adviesprijs:  69,95
nu 49,95
20,00 korting
(9)

Goede wandelschoenen

Houd je van wandelen tijdens je vakantie of loop je elke dag lange afstanden? Er zijn een hoop redenen te bedenken waarom je wandelt. De belangrijkste reden is dat het goed voor je is en een paar goede wandelschoenen kunnen dan niet ontbreken. Goede wandelschoenen zorgen ervoor dat je voeten ondersteuning en balans krijgen, waardoor je lekker en comfortabel loopt. Obelink heeft diverse modellen in het assortiment. Van Grisport wandelschoenen tot speciale Lowa bergschoenen die het lopen vergemakkelijken in heuvelachtige gebieden met verschillende ondergronden. Vanzelfsprekend zijn de wandelschoenen voor dames en heren in verschillende vormen verkrijgbaar. Ook qua prijs is het aanbod zeer divers. Geheel naar jouw wensen kun je je wandelschoenen kopen bij Obelink, passend bij zowel jouw voeten als jouw budget.

Wandelschoenen dames en heren

Een belangrijk onderdeel van de wandelschoen is de demping. Dat is ook 1 van de redenen waarom je als vrouw, wandelschoenen voor dames moet kopen en visa versa. Vrouwen zijn vaak lichter dan mannen en hebben hierdoor een andere demping nodig. Bij wandelschoenen voor dames is de demping minder stug dan bij wandelschoenen voor heren, hierdoor hebben wandelschoenen voor dames ook de juiste demping.

Grisport wandelschoenen

We hebben een uitgebreid assortiment Grisport wandelschoenen. Voor een goede bergwandeling hebben we de hoge modellen en voor ee n mooie wandeling in de Achterhoek kun je kiezen uit verschillende lage modellen. De Grisport wandelschoenen hebben een comfortabele pasvorm en worden op duurzame wijze geproduceerd. Dit alles gecombineerd met een scherpe prijs maakt de Grisport wandelschoen geschikt voor iedereen.

Wandelschoenen kopen? Waar moet je op letten:

  • Voor welke ondergrond heb ik ze nodig? Loop ik alleen in Nederland of ga ik echt de bergen in?
  • Ga ik naar een gebied waar het veel regent of is het juist heel warm? Met andere woorden; heb ik ademende of waterdichte wandelschoenen nodig?
  • Zwakke enkels, of zwaar terrein bewandelen? Kies dan voor hoge wandelschoenen.
  • Wandelschoenen kopen? Pas de schoen aan het eind van de dag en doe wandelsokken hierbij aan. Je voeten zwellen op naarmate de dag vordert.

Wandelschoenen kopen?

Bestel je wandelschoenen snel en makkelijk online, of breng een bezoek aan onze Megastore. Hier bekijk je ons volledige assortiment van dichtbij en loop je zo de mooie omgeving in van de Achterhoek.

Laden...
Wij gebruiken cookies
Toon balk

Producten vergelijken0