Bestellen in 3 eenvoudige stappen
Verfijn uw keuze
Merk

Teva

Obelink heeft alles op het gebied van wandelen, voor zowel lange als korte afstanden, uw voeten hebben goede ondersteuning en stabiliteit nodig. De Teva slippers bij Obelink zijn uitermate geschikt voor heerlijke wandelingen in de natuur, voor op de camping of gewoon door de stad. U vindt diverse soorten Teva slippers in de Obelink Megastore tegen zeer voordelige prijzen. Mis het daarom niet!
Lees meer
5,00 korting
Teva Kayenta Bailladere Black
Teva Olowahu Mix B Black On Black
30,05 korting
Teva W Tirra flordida keys gradient
10,05 korting
Teva W Verra black
Teva W Verra black
Adviesprijs:  70,-
nu 59,95
10,05 korting
(0)
  6,05 korting
  Teva W Sanborn sandaal blue
  Teva W Sanborn sandaal blue
  Adviesprijs:  56,-
  nu 49,95
  6,05 korting
  (0)
   15,05 korting
   Teva W Sanborn sandaal rose
   Teva W Sanborn sandaal rose
   Adviesprijs:  65,-
   nu 49,95
   15,05 korting
   (0)

    Goede ondersteuning

    De Teva slipper geeft de voet de beste ondersteuning door de rubberen zool en nylon bandjes. Hierdoor kunt u lange afstanden lopen zonder ongemak. Tevens kan de Teva slipper tegen water en loopt u dus gemakkelijk door de natuur, het strand of in een regenbui. Obelink heeft de Teva slippers in diverse kleuren en modellen in het assortiment opgenomen, hierdoor heeft u dus een redelijk ruime keuze. Als u goed voorbereid wilt wandelen en uw voeten comfort en rust gunt, dan kiest u voor Teva!

    Kopen bij Obelink

    Als u graag een paar slippers van Teva wilt aanschaffen kunt u het beste langskomen in de Obelink Megastore, de outdoor winkel met het grootste assortiment van Europa. Hier vindt u de gehele Teva collectie en kunt u op uw gemak alles bekijken en passen. Helaas zijn de Teva slippers online nog niet verkrijgbaar, maar u kunt op voorhand de Teva slippers online bekijken en de voorraad controleren.

    Laden...
    Wij gebruiken cookies
    Toon balk

    Producten vergelijken0

    Naar boven