Bestellen in 3 eenvoudige stappen
Verfijn uw keuze
Merk

Nike

Het bekende sportmerk Nike is ook ruim vertegenwoordigd in het sport en outdoor assortiment van Obelink. Zoals u van Nike gewend bent knallen de kleuren en strakke designs u om de oren. Het kiezen van Nike sportkleding hoeft dan ook zeker niet moeilijk te zijn, stuk voor stuk zijn het prachtexemplaren. Kijk snel in de online shop of in de Obelink Megastore voor het gehele Nike aanbod tegen de scherpste prijzen!
Lees meer
7,50 korting
Nike Team Training Yellow/Yellow/Purple
Nike Team Training Yellow/Yellow/Purple
Adviesprijs:  15,-
nu 7,50
7,50 korting
(0)

  Nike sportkleding

  De sportkleding van Nike heeft een prachtige vormgeving en comfortabele pasvorm. Sporten is daarom niet langer een straf, maar wordt haast een feestje wanneer u deze sportkleding aantrekt. Er is Nike sportkleding voor zowel de man als vrouw verkrijgbaar. In sprankelende kleuren straalt de sportiviteit er vanaf. Ook de prachtige schoenen, om te tennissen, voetballen of om heerlijk te hardlopen zijn echt een plaatje om te zien. Nike is een merk wat naast comfort en kwaliteit ook trends voorop zet. U weet dus zeker dat u volgens de laatste trends naar de sportschool gaat als u voor de sportkleding van Nike kiest!

  Megastore in Winterswijk

  Het assortiment aan Nike sportkleding en schoenen kunt u allemaal terugvinden in de Obelink Megastore. Natuurlijk kunt u de Nike sportkleding ook online bekijken. Echter is het bestellen van de Nike sportkleding online nog niet mogelijk, enkel in de Megastore is de collectie verkrijgbaar.

  Laden...
  Wij gebruiken cookies
  Toon balk

  Producten vergelijken0