Bestellen in 3 eenvoudige stappen
Verfijn uw keuze
Merk

Albatros

Als fervent visser bent u vast en zeker bekend met het merk Albatros. Een merk met een grote variëteit aan hengelsport artikelen waardoor u met nog meer plezier u hobby gaat uitoefenen. Obelink heeft vele Albatros hengelsport artikelen in het aanbod voor u, tegen een zeer voordelige prijs! Neemt u dus snel een kijkje in de webshop of in de Obelink Megastore.
Lees meer
1,00 korting
Albatros Zitmand
Adviesprijs:  49,95
vanaf 48,95
1,00 korting
(0)
  2,00 korting
  Albatros Viskoffer
  Albatros Viskoffer
  Adviesprijs:  11,95
  vanaf 9,95
  2,00 korting
  (0)
   5,00 korting
   Albatros Combination set Telescopic
   Albatros Combination set Telescopic
   Adviesprijs:  22,95
   nu 17,95
   5,00 korting
   (0)
    7,00 korting
    Albatros Combination set Spin
    Albatros Combination set Spin
    Adviesprijs:  35,95
    nu 28,95
    7,00 korting
    (1)
     11,00 korting
     Albatros Combination set Picker
     Albatros Combination set Picker
     Adviesprijs:  37,95
     nu 26,95
     11,00 korting
     (1)

      Hengelsport

      Wat u ook maar nodig heeft op het gebied van hengelsport, u vindt het vast en zeker bij Obelink. Met name Albatros heeft een zeer uitgebreid aanbod, van diverse stoelen tot speciale opbergbakken. Maar ook technologische snufjes om de visresultaten te verbeteren vindt u terug bij Obelink. De Albatros hengelsport artikelen zijn bij de visliefhebber zeker populair, mede door de kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Ook niet onbelangrijk is de prijs, Obelink hanteert te allen tijde de laagste prijsgarantie waardoor u nooit te veel betaalt!

      Online bestellen

      Naast het feit dat u alles terug kunt vinden in de Obelink Megastore, kunt u ook een zeer groot gedeelte van de Albatros collectie online bestellen. Gemakkelijk en snel, binnen slechts een aantal minuten plaatst u uw bestelling in de webshop. Als uw artikelen op voorraad zijn ontvangt u uw aankoop binnen enkele werkdagen thuis. Tevens zijn de verzendkosten gratis wanneer u boven de 50 euro besteedt. Dat noemen wij fijne service bij Obelink!

      Laden...
      Wij gebruiken cookies
      Toon balk

      Producten vergelijken0

      Naar boven