Bestellen in 3 eenvoudige stappen
Verfijn uw keuze

Fietsen

Geen last van files, geen verkeersopstopping waar je niet langs kan, het is een stuk gezonder, het is beter voor het milieu en ga zo maar door! Al die voordelen van een fiets, waarom zou je nog met de auto gaan? Zowel fietsen als fietsspullen zijn er in allerlei verschillende soorten en maten. Tegenwoordig zie je veel fietsen met een mand of krat voorop. Super hip en ook nog eens erg praktisch omdat je makkelijk dingen mee kan nemen. Of wat dacht je van een elektrische fiets? Super snel en totaal geen last meer van tegenwind! Obelink heeft een ruim aanbod fietsen online staan. Online je fiets kopen kan, daarnaast vind je ook een deel van ons assortiment uit de Megastore in Winterswijk online.

Benieuwd wat we allemaal hebben? Kijk gauw hieronder!

Lees meer
100,00 korting
Vouwfiets Comfort E-Plus LS3
Vouwfiets Comfort E-Plus
Adviesprijs:  999,-
nu 899,-
100,00 korting
(8)
ACTIE
650,00 korting
Sensa Merano SFB 27,5'' zijkant
Sensa Merano SFB 27,5''
Adviesprijs:  1.299,-
nu 649,-
650,00 korting
(3)
Popal Reload F207 Zwart
70,00 korting
Popal F200 zonder bagagedrager
Popal F200 zonder bagagedrager
Adviesprijs:  249,-
nu 179,-
70,00 korting
(0)
70,00 korting
Popal F200 met bagagedrager zijkant
Popal F200 met bagagedrager
Adviesprijs:  269,-
nu 199,-
70,00 korting
(4)
ACTIE
250,00 korting
Sensa Superlite Titan Gent
Sensa Superlite Titan Gent
Adviesprijs:  849,-
nu 599,-
250,00 korting
(2)

Welke fiets is geschikt voor jou?

Belangrijk is dat je je bedenkt waar je precies je fiets voor gaat gebruiken. Heb je hem vooral voor woon- werkverkeer nodig, of ga je hem vooral recreatief gebruiken? Of wat dacht je van een mountainbike of racefiets? Hieronder een aantal tips om te kijken welke voor jou geschikt is!

  • Stadsfietsen; Denk hierbij aan een omafiets of een hippe transportfiets. Deze fietsen zijn ideaal voor woon- werkverkeer of korte afstanden in een stad of dorp om bijvoorbeeld even snel je boodschappen doen.
  • Recreatief; Dit zijn vaak lichtgewicht fietsen en echt geschikt voor het fietsen van lange afstanden. Vaak hebben deze fietsen de nodige versnellingen. E-bikes zijn ook erg geschikt voor lange afstanden.
  • Sportfietsen; Heerlijke mountainbike tochten in de natuur of lange afstanden rijden met de racefiets. Hierbij heb je wel echt een speciale fiets nodig.
  • Kinderfietsen; Ook deze fietsen vind je online. Het is erg belangrijk dat je kleine kinderen goed leert fietsen in een land als Nederland. Bekijk hier ons aanbod kinderfietsen. Zowel online deze fiets kopen, als ons aanbod in de Megastore.

En dan heb je je fiets en kun je hem nog uitbreiden met de nodige fietsspullen: Een handige fietstas, onderhoudsspullen, een vrolijke bel of een fietsbril voor tijdens het mountainbiken. Keuze genoeg dus bekijk snel ons online aanbod!

Laden...
Toon balk

Producten vergelijken0