Wandelbroeken

Even lekker een uurtje het bos in om te wandelen doe je vaak in je normale kleding. Ga je er langer op uit dan is een wandelbroek op zijn plaats. Een goede wandelbroek is gemaakt van synthetische stoffen; polyamide, polyester of bijvoorbeeld nylon. Deze stoffen zorgen voor comfort dankzij hun lichte, dunne, elastische en waterafstotende eigenschappen. Is het van te voren lastig in te schatten of het warm of koud weer wordt? Neem dan een afritsbroek. Ook hierin biedt Obelink een ruim assortiment. Kijk snel hieronder en bestel jouw nieuwe wandelbroek direct online.

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Life-Line Pine 2 afritsbroek heren
    Life-Line Pine 2 afritsbroek heren
    Adviesprijs € 49,95 € 49,95 Vanaf € 44,95 Laagste-prijs-garantie
    Je bespaart € 5,00

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De pasvorm van de wandelbroek

Naast dat de pasvorm erg persoonlijk is, is het ook verstandig om te kijken wat voor wandeling je gaat maken. Ga je er veel op uit en wandel je vooral in vlakke gebieden dan is een wat lossere wandelbroek ideaal. Ga je de bergen in of wordt het een echte hike dan is een goede hikingbroek verstandig. Zorg ervoor dat deze broek goed aansluit maar dat hij wel elastisch is. Hierdoor behoudt je je bewegingsvrijheid en dus het comfort.

De afritsbroek

De afritsbroek wordt niet echt gezien als een hip collectersitem. Toch is het wel degelijk handig om te hebben. Zeker als je langere tochten gaat maken van meerdere dagen is een afritsbroek de beste optie. Heb je het snel warm? In een handomdraai loop je lekker in de korte broek en vis versa. Wij adviseren je wel om lang en kort te proberen bij het passen van de broek. Het is niet prettig als de broek te lang is, of als de rits van de broek over je knie schuurt. Zorg ervoor dat beide lengtes voor jou prettig zijn. Ben je benieuwd naar onze andere tips voor aangenaam wandelen? Lees dan ons blog: 4 praktische tips voor aangenaam wandelen

Vraag het onze outdoor specialist

Wil je meer weten of onze wandelbroeken? Neem dan contact op met onze specialisten in de winkel, of kom gezellig langs in onze megastore!