Koffers & trolleys

Vakantiestress! Daar zit natuurlijk niemand op te wachten. Om een hoop ellende te voorkomen is het belangrijk dat de basis in elk geval goed en betrouwbaar is. Een basisartikel dat je voor elke reis nodig hebt is de reiskoffer. Of wat dacht je van een goede handbagage koffer?. Obelink biedt je een groot assortiment reiskoffers en handbagage koffers in verschillende kleuren en maten. Nieuwsgierig geworden? Kijk snel hieronder en kies jouw perfecte koffer.

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Cruiser 3 wielen boodschappenkar
  Cruiser 3 wielen boodschappenkar
  Adviesprijs € 99,95 € 99,95 Vanaf € 75,00 Je bespaart € 24,95
  • Inhoud 35 l
 2. Bagage- en gasflesweger
  Bagage- en gasflesweger
  Adviesprijs € 3,95 € 3,95 € 2,95 Je bespaart € 1,00
  Waardering:
  87%
 3. Pro Plus 50 kg bagageweegschaal
  Pro Plus 50 kg bagageweegschaal
  Adviesprijs € 7,95 € 7,95 € 5,95 Je bespaart € 2,00
  Waardering:
  75%
 4. Travelz softspinner handbagage koffer
  Travelz softspinner handbagage koffer
  € 35,95
  Waardering:
  87%
  • Inhoud 40 l
 5. Enrico Benetti Denver koffer
  Enrico Benetti Denver koffer
  Vanaf € 89,95
  • Inhoud 102 l
 6. Bagageweegschaal 50 kg
  Bagageweegschaal 50 kg
  Adviesprijs € 11,95 € 11,95 € 8,95 Je bespaart € 3,00
  Waardering:
  100%

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Inpakken van je koffer

De gemiddelde vrouw neemt het liefst haar hele garderobe mee op reis. Heel realistisch is dat helaas niet. Daarnaast moet je tegenwoordig vaak betalen voor ruimbagage en mag je alleen de handbagage koffer gratis meenemen. Voor een stedentrip is dit geen probleem, omdat je vaak maar enkele dagen weg bent. Ga je een langere reis maken dan is een grote reiskoffer noodzakelijk. Logischerwijs neem je dan ook meer spullen mee. Om er voor te zorgen dat je je koffer zo efficiënt mogelijk inpakt hebben we hieronder een aantal goeie tips voor je!

 • Check hoeveel gewicht je maximaal aan bagage in je koffer mag stoppen. Dit voorkomt dat je moet bijbetalen bij het afgeven van de bagage.
 • Om er voor te zorgen dat je niet te veel loopt te sjouwen met je reiskoffers is een koffer op wieltjes en met trekstang ideaal.
 • Bekijk goed wat het weertype is op de plaats van bestemming en pas hier je bagage op aan. Wat kleding betreft is het handig vooral basisitems in je koffer te stoppen. Hierdoor kun je veel combineren en heb je minder nodig.
 • Verdeel de zware dingen over je reiskoffer en je handbagage koffer.
 • Rol je kleding op en stop spullen in je schoenen. Hierdoor bespaar je ook extra ruimte in je koffer.

Wil je graag nog meer handige tips of wil je meer informatie over onze reiskoffers? Neem dan contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers staan je graag te woord voor meer advies!