Heuptassen

Heuptassen

Ken je dat? Dat na 10, 20 of soms wel 30 jaar de schoenen van toen weer opnieuw hip worden en in de mode komen? Dat geldt ook voor het alom bekende heuptasje, de één vindt het vreselijk en de ander hartstikke handig. Het grootste pluspunt is dat het nu ook weer gezien mag worden en dat is natuurlijk ideaal. Bij Obelink vind je dan ook een groot assortiment wandel heuptasjes. Handig voor tijdens outdoor activiteiten of gewoon een dagje uit. Nieuwsgierig geworden of er voor jou wat tussen zit? Kijk dan snel hieronder!

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Jack Wolfskin Swift heuptasje
  Jack Wolfskin Swift heuptasje
  Adviesprijs € 27,95 € 27,95 € 24,95 Je bespaart € 3,00
 2. Deuter Belt II heuptas
  Deuter Belt II heuptas
  Adviesprijs € 19,95 € 19,95 Vanaf € 17,95 Je bespaart € 2,00
 3. Deuter Pulse 1 heuptasje
  Deuter Pulse 1 heuptasje
  Adviesprijs € 24,95 € 24,95 Vanaf € 21,95 Je bespaart € 3,00
 4. Deuter Pulse 3 heuptasje
  Deuter Pulse 3 heuptasje
  Adviesprijs € 54,95 € 54,95 Vanaf € 49,95 Je bespaart € 5,00
 5. Deuter Pulse 2 bay heuptasje
  Deuter Pulse 2 bay heuptasje
  Adviesprijs € 29,95 € 29,95 Vanaf € 26,95 Je bespaart € 3,00

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Veilige opbergplek

Een heuptas is handig voor verschillende doeleinden. Ga je op reis en wil je je belangrijke papieren en spullen veilig en makkelijk mee nemen dan biedt een heuptasje de uitkomst. Klein en compact zodat je snel gevonden hebt wat je zoekt en erg veilig omdat je alles dicht bij je draagt.

Met een heuptas wandelen

Wat dacht je van een relaxte wandeling, het is mooi weer en je hebt eigenlijk alleen wat te eten en drinken nodig. Ook dan biedt een wandel heuptas uitkomst. Koop een wandeltas met een wat grotere inhoud en je neemt het broodnodige makkelijk mee. Daarnaast is met een heuptas wandelen natuurlijk veel fijner dan een grote tas op je rug. Moet je nu wel veel meer spullen meenemen, dan hebben we ook een grote selectie aan daypacks en rugzakken

Hardlopen met een heuptas

Je kunt niet alleen met een heuptas wandelen, maar je kunt er ook goed mee hardlopen. We hebben bij Obelink ook heuptassen die geschikt zijn voor hardlopen. Je hoeft dan ook geen dorst te hebben onderweg. We hebben namelijk heuptasjes waar een bidon in kan. Daarnaast is er ook nog plaats voor je telefoon en sleutels.

Wandel heuptas bestellen?

Bestel je Heuptas snel en makkelijk online, of breng een bezoek aan onze Megastore. Hier bekijk je ons volledige assortiment van dichtbij en kun jij je laten adviseren door onze productspecialisten. En wie weet wandel je met een heuptas naar buiten!