Visserstoelen

Heerlijk een dag langs de waterkant. Geconcentreerd wachten tot de vis hapt. Maar hoe fijn is het dan als je zelf ook een beetje comfortabel erbij kan zitten? Lekker op een visstoeltje of viskrukje, hopen dat de zon ook nog een beetje wil schijnen. Optimaal genieten! En welke wil jij dan graag hebben? Obelink heeft verschillende modellen, van een viskrukje waarmee je rechtop zit en alert blijft tot een heerlijke comfortabele visstoel waarin je nog lekker onderuit kan zakken. Ben je er inmiddels uit welke het voor jou moet gaan worden? Bestel hem dan direct hieronder!

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Albatros ABS zitmand
  Albatros ABS zitmand
  Adviesprijs € 54,95 € 54,95 € 48,95 Laagste-prijs-garantie
  Je bespaart € 6,00
 2. Albatros X Frame Chair
  Albatros X Frame Chair
  Adviesprijs € 15,95 € 15,95 € 9,95 Laagste-prijs-garantie
  Je bespaart € 6,00
  Waardering:
  94%

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De keuze is reuze

Uiteraard zijn er ook verschillende visstoelen en viskrukjes, variërend van prijs, maar ook in materiaal. Zowel van aluminium als van staal zijn er visstoeltjes verkrijgbaar. Aluminium zorgt ervoor dat je een veel lichtere visstoel hebt dan wanneer je voor staal kiest. Echter is een stoel van staal vaak wel weer net iets goedkoper. Daarnaast kun je kiezen voor een rugleuning en armleuningen. Als je zonder leuningen doet is je visstoel makkelijker mee te nemen. Wil je toch liever wat meer comfort dan kun je uiteraard voor een visstoeltje met rugleuning kiezen. Armleuningen kunnen prettig zijn, maar kunnen je ook belemmeren in je vrijheid. Ze zijn vaak niet te verstellen en zitten niet altijd op de juiste hoogte.

Daarnaast heeft elke visstoel of viskruk een maximale draagkracht. Belangrijk om rekening mee te houden want je wil natuurlijk niet alle vissen wegjagen doordat je door je stoel bent gezakt. Kijk daarom goed naar de maximale draagkracht en voorkom ongelukken langs de waterkant!

Toch nog behoefte aan meer advies, neem dan contact op met onze klantenservice of kom langs in onze Megastore. Hier staan onze experts je graag te woord!