Zadels & zadeldekjes

Om heerlijk te kunnen genieten van de fietsrit is een goed zittend fietszadel erg prettig. Je wilt natuurlijk niet de hele weg rondfietsen met zadelpijn. Het is belangrijk om een fietszadel te kiezen die past bij jouw zithouding en lichaamsbouw. Daarnaast kan je er ook voor kiezen om je fietszadel te pimpen met een zadelhoes. Ben je op zoek naar een nieuw fietszadel of zadelhoes voor je fiets? Bekijk ze allemaal hieronder!

Filter
3 resultaten 3
Van hoog naar laag sorteren
Gefilterd op
 1. Merk Abi (3) Verwijder dit artikel
3 resultaten
 1. Abi 24'' kinderzadel
  Abi 24'' kinderzadel
  € 6,95
  Waardering:
  100%
  Verkoop door Obelink
 2. Abi 12-16'' kinderzadel
  Abi 12-16'' kinderzadel
  € 6,50
  Waardering:
  96%
  Verkoop door Obelink
 3. Abi 26'' kinderzadel
  Abi 26'' kinderzadel
  € 6,95
  Verkoop door Obelink

3 resultaten

per pagina

Producten vergelijken

Welk fietszadel past bij mij?

Er zijn veel verschillende fietszadels. Zo zijn er smalle en brede zadels, maar ook speciale fietszadels dames en fietszadels heren. Daarnaast zijn er ook andere zadels die geschikt zijn voor op een racefiets of mountainbike, deze zijn vaak wat lichter en passen bij de manier van fietsen.
Fiets jij graag langere afstanden? Dan is een harder fietszadel vaak beter. Fiets je alleen maar korte afstanden, bijvoorbeeld naar het dorp of de supermarkt? Dan zou je ook kunnen kiezen voor een zachter fietszadel, spieren en zenuwen rondom de zitbotten zijn vaak niet gewend aan de belasting van een hard zadel.

Fietszadel dames of fietszadel heren?

Sommigen fietszadel merken maken onderscheid tussen fietszadels voor dames en fietszadels voor heren. Fietszadels dames wordt namelijk gevormd naar de anatomie van de vrouw. Over het algemeen zijn de meeste fietszadels geschikt voor zowel dames als voor heren, het gaat er tenslotte om of jij comfortabel op het fietszadel kan zitten ongeacht welk geslacht er staat.

Multifunctioneel zo’n zadelhoes!

Een aantal zadelhoezen zorgen voor nog meer comfort tijdens het fietsen, deze fietszadelhoezen zijn voorzien van een extra gellaag. Daarnaast heb je ook meerdere zadelhoezen die voorzien van een leuke, opvallende print. Met zo’n zadelhoes valt jouw fiets extra op en vind jij hem zo terug tussen alle andere fietsen! Ook is een zadelhoes ideaal wanneer het heeft geregend, zo kan jij alsnog droog op het fietszadel zitten.

Fietszadel en zadelhoes kopen

Heb je een nieuwe fietszadel en/of zadelhoes gevonden in onze webshop? Bestel hem dan snel en eenvoudig bij ons online, des te sneller kan jij weer genieten van een lange fietsrit. Bestellingen boven de €50,- worden zelfs gratis bij jou thuisbezorgd!* Wil je liever de fietszadels en fietszadelhoezen in het echt bekijken? Kom dan gerust langs in onze winkel! Onze medewerkers helpen jou graag verder bij de juiste keuze.