Ondernemende manager logistiek

Om de constante groei van onze organisatie in goede banen te leiden zijn wij op zoek naar een ondernemende manager logistiek!

Functieomschrijving

Als logistiek manager ben je bezig met de toekomst. Waar staan we over 12 maanden? Welke nieuwe ontwikkeling in de logistiek kunnen we inpassen? Jij bent verantwoordelijk voor de grote procesverbeteringen en een toekomstbestendige organisatie.

Je werkt nauw samen met de teamleiders inslag, uitslag, retouren en klantenservice. Samen zorgen jullie ervoor dat we onze klanten steeds beter van dienst zijn.

Je coacht en ontwikkelt je team en zorgt ervoor dat zij maximaal resultaat kunnen boeken met hun teamleden.

Je maakt deel uit van het management team. Daarin kom je onder andere met adviezen over jouw vakgebied.

 

Jouw specificaties

  • HBO werk- en denkniveau
  • Minimaal 7 jaar werkervaring, waarvan 5 jaar als leidinggevende binnen een moderne, logistieke organisatie. Ervaring in een E-commerce organisatie is helemaal top
  • Je houdt van innovatie en verandering
  • “Zo doen we het altijd” is voor jou het begin van iets nieuws
  • Je bent een stabiele factor en kunt dit ook uitstralen in piekperiodes.

 

Wat bieden wij?

Obelink is een groeiend familiebedrijf. Vanuit Winterswijk bedienen we klanten in heel Europa. Onze organisatie is constant in beweging en biedt jou dan ook de kans om jezelf te blijven ontwikkelen. Een informele, no-nonsense werkomgeving waarin resultaat telt, maar waar respect voor elkaar en een goede sfeer belangrijk is. Een passend salaris hoort daar vanzelfsprekend bij.

Wil jij deel uitmaken van ons logistiek proces en voldoe jij aan de verwachtingen? Mail dan jouw sollicitatie met CV naar [email protected] t.a.v. Dion van Amerongen.