Bestellen in 3 eenvoudige stappen

Volg mijn bestelling(en)

Een Obelink beoordeling geven

Wil jij je winkelervaring bij Obelink Vrijetijdsmarkt delen met andere kampeerliefhebbers? Of wil jij je beoordeling over je online bestelling aan ons laten weten? Dat kan op verschillende manieren. Door het achterlaten van een online Obelink beoordeling, help je anderen bij hun keuze voor Obelink Vrijetijdsmarkt en help je ons om onze producten en diensten te verbeteren. Een Obelink beoordeling achterlaten kan bijvoorbeeld via een Google beoordeling of een review via de Feedback Company. Ben je benieuwd hoe dit werkt? Wij leggen het je uit.


Google beoordeling

De eerste mogelijkheid om een Obelink beoordeling te geven, is via Google. Dit kan heel eenvoudig via desktop of mobiele telefoon:


Desktop

 1. Log in op je Google-account
 2. Zoek ‘Obelink Vrijetijdsmarkt’ via de Google zoekmachine in je favoriete browser
 3. Vervolgens zie je foto’s van Obelink. Scrol naar beneden totdat je de Recensies ziet
 4. Klik op de ‘Een review schrijven’
 5. Schrijf vervolgens je Obelink beoordeling en geef een aantal sterren. Eén ster staat voor onvoldoende en 5 sterren staat voor uitstekend. Kies het aantal sterren dat bij je beoordeling over Obelink past
 6. Als je de review-tekst en het aantal sterren hebt aangevinkt, kun je klikken op de button ‘posten’.

Telefoon

 1. Log in op je Google-account
 2. Zoek ‘Obelink Vrijetijdsmarkt’ via de Google zoekmachine in je favoriete browser
 3. Klik onder de foto’s van Obelink op het kopje ‘Reviews’
 4. Scroll naar beneden en klik vervolgens op ‘Beoordeling en review op Google’
 5. Schrijf vervolgens je Obelink beoordeling en geef een aantal sterren. Eén ster staat voor onvoldoende en 5 sterren staat voor uitstekend
 6. Als je de review-tekst en het aantal sterren hebt aangevinkt, kun je klikken op de button ‘posten’.

Feedback Company beoordeling

Een andere manier om een Obelink beoordeling achter te laten is via Feedback Company. Dit is een beoordelingssysteem voor klanten waarmee je heel gemakkelijk een algemene review kunt achterlaten:

 1. Na het plaatsen van een bestelling op www.obelink.nl krijg je een mail waarmee je een Obelink beoordeling via Feedback company kunt geven
 2. Zoek naar ‘Feedback Company Obelink’ in de Google zoekmachine en laat een review achter.

Product-review

Wil je een specifieke Obelink beoordeling geven, bijvoorbeeld over een product? Dat kan als je een online bestelling hebt geplaatst. Een paar dagen na aankoop, ontvang je van ons een e-mail waar je je mening over je gekocht artikelen kunt geven.


Obelink klacht

Wil je geen algemene beoordeling achterlaten maar heb je een Obelink klacht over bijvoorbeeld een product of de levering? Dan adviseren wij je contact op te nemen met de klantenservice. De klantenservice is van maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar van 8.30 tot 21.00 uur en op zaterdag en zondag van 10.00 tot 17.00 uur. Wij zullen ons best doen om samen met jou je Obelink klacht op te lossen.

Laden...