Victorinox

Het Zwitsers zakmes van Victorinox is al sinds 1897 een vertrouwd hulpmiddel van avonturiers over de hele wereld. Of je nu de stad, de oceaan, de bergen of zelfs de ruimte verkent; een Victorinox zakmes is de metgezel waarop je altijd kunt rekenen. Victorinox is hard op weg om wereldwijd de toon te zetten als het gaat om kwaliteit, functionaliteit, innovatie en natuurlijk het gebruik van het iconische design. Omdat de behoeften en technologieën in de loop der jaren zijn veranderd, is het legendarische Zwitsers zakmes ook geëvolueerd en nu wereldwijd verkrijgbaar in een hele reeks varianten. Bij Obelink zijn we dan ook trots op het feit dat we diverse variaties van het succesvolle Victorinox zakmes in het assortiment te hebben. Bekijk snel hieronder de vele mogelijkheden en stel je eigen Victorinox messenset samen!

Filter
2 resultaten 2
Van hoog naar laag sorteren
Gefilterd op
 1. Kleur Zilver (2) Verwijder dit artikel
2 resultaten
 1. Victorinox Climber zakmes
  Victorinox Climber zakmes
  Beschikbaar in verschillende kleuren
  Adviesprijs € 35,70 € 35,70 Vanaf € 32,00
  Je bespaart € 3,70
  Verkoop door Obelink
 2. Victorinox Spartan zakmes
  Victorinox Spartan zakmes
  Beschikbaar in verschillende kleuren
  Adviesprijs € 22,70 € 22,70 Vanaf € 20,40
  Je bespaart € 2,30
  Verkoop door Obelink

2 resultaten

per pagina

Producten vergelijken

Zwitsers zakmes

De wereld van Victorinox gaat gepaard met de uitvinding van het Zwitsers zakmes. Hiervoor moeten we terug naar het jaar 1884. Karl Elsener, de overgrootvader van de huidige CEO van Victorinox: Carl Elsener, opende een snijwerkplaats in Ibach-Schwyz. Deze Karl had een revolutionair idee om een ​​compact mes te maken met een scala aan praktische functies: het Zwitsers zakmes was geboren! Dit succes werd opgepikt. Het Zwitserse leger gaf hun soldaten allemaal een grote uitvoering om voorbereid te zijn op allerlei situaties. Ondertussen heeft het Zwitsers zakmes vele fascinerende verhalen te vertellen: verhalen over hoe de handige zakmessen oplossingen hebben geboden of zelfs levens hebben gered op het land, in het water, in de lucht en recentelijk zelfs in de ruimte.

Het Victorinox zakmes in verschillende series

Het Zwitsers zakmes van Victorinox staat niet op zichzelf, maar bestaat uit vele verschillende series. Zo vind je specifieke series voor bijvoorbeeld buitensporters, hulpverleners, brandweerlieden of kapiteins en matrozen. Iedere serie is voorzien van praktische functies met specifieke doeleinden waardoor er voor iedereen een passende aanvulling is om te komen tot een complete Victorinox messenset. Diverse modellen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, materialen en printen. Welk model van Victorinox is jouw favoriet?

Victorinox

Een Victorinox zakmes kan dus allerlei verschillende functies hebben waardoor het als Zwitsers zakmes bestempeld kan worden. Maar inmiddels heeft Victorinox ook vele andere soorten en formaten zakmessen op de markt gebracht om te komen tot een complete Victorinox messenset. Zo zijn er kleinere zakmesjes die ideaal zijn voor aan je sleutelbos: met een mini Victorinox zakmes met een vijltje en schaartje heb je de handige functies altijd dicht bij de hand. Het middelgrote formaat is een perfect Victorinox zakmes voor alledaags gebruik. Denk bijvoorbeeld aan kamperen, maar ook als handige tool om thuis voor het grijpen te hebben liggen om kleine klusjes direct op te pakken. De grotere messen zijn ideaal voor grovere werk. Denk bijvoorbeeld aan de survival en natuurlijk de buitensport! En natuurlijk ben je daarvoor bij Obelink aan het juiste adres! Kortom voor iedere situatie is er een uitermate handig Victorinox zakmes te vinden! Naast ons online assortiment kun je ook in onze winkel terecht om de vele variaties op het Victorinox zakmes te bekijken, vastpakken en ervaren. Onze verkoopmedewerkers geven graag antwoord op al jouw vragen.