Outdoorchef

Als echte barbecue liefhebber kies je natuurlijk voor Outdoorchef! Met deze hoge kwaliteit barbecue artikelen is barbecueën altijd een feestje. Bereid de heerlijkste gerechten veilig en gezond op een Outdoorchef bbq en bereid je assortiment af en toe uit met nieuwe Outdoorchef accessoires. Bekijk hieronder ons hele assortiment van Outdoorchef.

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Producten vergelijken

Outdoorchef

Outdoorchef is een Zwitsers familiebedrijf dat al door de vierde generatie wordt geleid. En de geschiedenis van dit bedrijf gaat terug tot de 19e eeuw. Outdoorchef staat bekend om zijn trechtervormige barbecues die tot op heden nog voortdurend worden verbeterd.
Het basisidee achter de unieke Outdoorchef bbq waarmee op een eenvoudige, veelzijdige en gezonde basis kan worden gebarbecued, bestaat al meer dan twintig jaar.
Het trechtersysteem voorkomt ongewenste vetvlammen, terwijl de ronde vorm een perfecte warmteverdeling garandeert. En met de methode van indirect grillen verandert de barbecue in een hetelucht-grillsysteem waarmee je perfect vlees kunt garen.

Outdoorchef bbq

Outdoorchef heeft een ruime keuze aan verschillende Outdoorchef bbq’s. Kies voor een Outdoorchef gasbarbecue, houtskoolbarbecue of een barbecue op elektriciteit.

Outdoorchef accessoires

Dankzij de vele Outdoorchef accessoires vervangen de Outdoorchef bbq’s een complete keuken. Bereid je Outdoorchef assortiment ieder jaar uit om nog meer verschillende gerechten te kunnen maken. Met verschillende Outdoorchef accessoires kun je vlees, groente, aardappels, knapperige pizza, paella of vers brood bereiden. En vergeet niet het handige gereedschap van Outdoorchef zoals een handige bestekset of luxe vleestang.

Outdoorchef bbq online bestellen

Heb je een Outdoorchef bbq of Outdoorchef accessoires uitgezocht? Dan kun je deze eenvoudig bij ons bestellen. Zodra de bestelling bij ons binnen is zorgen wij ervoor dat je deze binnen enkele dagen in huis hebt. Bestellingen boven de €50,- worden gratis thuisbezorgd! Er zijn een aantal uitzonderingen op deze regel! Heb je nog wat advies nodig over de Outdoorchef bbq’s of zijn er nog vragen die je eerst beantwoord wilt hebben? Neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice via de telefoon of mail, of kom langs in onze winkel in Winterswijk. Ons personeel helpt jou graag de juiste keuze te maken tussen de verschillende Outdoorchef bbq’s. Tevens zijn alle Outdoorchef accessoires en barbecues te bekijken in onze winkel.