Nesling

Om lekker in de schaduw van je tuin te kunnen genieten is een Nesling schaduwdoek een echte aanrader. Geen hinderlijke parasolvoet meer op je terras maar een Nesling schaduwdoek die je eenvoudig aan bijvoorbeeld je muur, schutting of losse palen bevestigd. Nesling heeft verschillende soorten en verschillende maten schaduwdoeken zodat er voor iedere tuin een passende te vinden is! Bekijk hieronder het hele assortiment van Nesling.

14 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Nesling karabijnhaak
  Nesling karabijnhaak
  € 5,49
  Waardering:
  100%
 2. Nesling M8 spanmoer
  Nesling M8 spanmoer
  € 11,95
 3. Nesling M8 bout
  Nesling M8 bout
  € 5,99
 4. Nesling schalm ketting
  Nesling schalm ketting
  € 18,95
 5. Nesling rail met oog
  Nesling rail met oog
  € 42,50
  Waardering:
  88%
 6. Nesling dreamsail vierkante schaduwdoek
  Nesling dreamsail vierkante schaduwdoek
  Vanaf € 225,00
  Waardering:
  80%
 7. Nesling dreamsail driehoekig schaduwdoek
  Nesling dreamsail driehoekig schaduwdoek
  Vanaf € 129,00
 8. Nesling Coolfit driehoekig schaduwdoek
  Nesling Coolfit driehoekig schaduwdoek
  Vanaf € 65,00
 9. Nesling Coolfit vierkante schaduwdoek
  Nesling Coolfit vierkante schaduwdoek
  Vanaf € 119,00
 10. Nesling M8 keilhuls
  Nesling M8 keilhuls
  € 5,99
  Waardering:
  100%
 11. Nesling Coolfit 90° schaduwdoek
  Nesling Coolfit 90° schaduwdoek
  Vanaf € 95,00
 12. Nesling schroeven
  Nesling schroeven
  € 3,49
  Waardering:
  100%
 13. Nesling M10 spanmoer
  Nesling M10 spanmoer
  € 14,95
 14. Nesling Coolfit rolgordijn
  Nesling Coolfit rolgordijn
  Vanaf € 115,00
  Waardering:
  100%

14 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten vergelijken

Nesling

Nesling is sinds 2005 dé producent van kwaliteit schaduwdoeken. De Nesling schaduwdoeken hebben een hoge kwaliteit dankzij het stevig geweven polyester en de goede afwerking. Zowel de Nesling coolfit schaduwdoeken als de Nesling rolgordijnen zijn gemaakt van sterke HDPE stof. Deze sterke stof bevat een UV filter dat tot 95% van de schadelijke UV stralen tegenhoudt.

Nesling schaduwdoek

Met een Nesling schaduwdoek creëer je niet alleen een fijne schaduwrijke plek, maar ook een gezellige sfeer. Kies een kleur die past bij jouw tuinset en geniet van het sfeervolle plekje in de schaduw. Wil je tijdens een kleine regenbui niet meteen naar binnen verhuizen? Kies dan voor een Nesling Dreamsail doek, deze zijn waterdicht zodat je ook tijdens een klein buitje buiten kunt blijven zitten. Hang deze wel op een minimale afschot van 30 graden voor een goede afwatering.

Nesling schaduwdoeken bevestigen

Om de Nesling schaduwdoeken te kunnen bevestigen kun je gebruik maken van het Nesling bevestigingsmateriaal. Deze bevestigingsmaterialen zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit RVS dat op de markt verkrijgbaar is.
Je kunt gebruikmaken van Nesling spanmoeren, keilhulsen (voor een stenen of betonnen muur), bouten of slotogen (voor pergola of losse houten palen), karabijnhaken, schroeven, kettingen of een rail met oog.

Nesling rolgordijn

Met een Nesling rolgordijn kun je de zijkanten van je pergola dicht maken. De Nesling rolgordijnen houden laaghangende zon tegen en zijn wind en regen vast. Bij de Nesling rolgordijnen worden alle bevestigingsmaterialen standaard meegeleverd.

Nesling artikelen online bestellen

Heb jij een passend Nesling schaduwdoek of Nesling rolgordijn gevonden? Bestel deze dan eenvoudig en snel online. We doen ons best om de Nesling artikelen binnen 3 tot 5 werkdagen thuis te bezorgen. Kies de juiste bevestigingsmaterialen en je kunt het Nesling doek direct gaan ophangen zodat hij bezorgd wordt.