Isabella windschermen

Wanneer je op de camping staat wil je natuurlijk zo veel mogelijk buiten zijn voor de ultieme kampeerervaring. Een koud briesje kan dan al gauw ontmoedigend werken. Gelukkig kun je ook uit de wind zitten wanneer je een windscherm plaatst. Een Isabella windscherm is dan een uitstekende keuze. Bekijk onderstaand het assortiment aan Isabella windschermen.

Filter
6 resultaten 6
Van hoog naar laag sorteren
6 resultaten
 1. Isabella Mini windscherm
  Isabella Mini windscherm
  € 185,00
  Verkoop door Obelink
 2. Isabella North windscherm
  Isabella North windscherm
  € 326,00
  Waardering:
  73%
  Verkoop door Obelink
 3. Isabella Flex Grey windscherm
  Isabella Flex Grey windscherm
  € 299,00
  Waardering:
  93%
  Verkoop door Obelink
 4. Isabella 3-sided Granite windscherm
  Isabella 3-sided Granite windscherm
  € 273,00
  Waardering:
  100%
  Verkoop door Obelink
 5. Isabella Flex Grey tussendeel 2 windscherm-paneel
  Isabella Flex Grey tussendeel 2 windscherm-paneel
  € 109,00
  Waardering:
  94%
  Verkoop door Obelink
 6. Isabella Flex Grey tussendeel 4 windscherm-paneel
  Isabella Flex Grey tussendeel 4 windscherm-paneel
  € 109,00
  Waardering:
  95%
  Verkoop door Obelink

6 resultaten

per pagina

Producten vergelijken

Wat maakt een Isabella windscherm bijzonder?

Het merk Isabella is sinds jaar en dag een synoniem geworden voor design én kwaliteit. De Isabella voortenten zijn daarom erg geliefd bij fanatieke kampeerders die kwaliteit en esthetiek hoog in het vaandel hebben staan. De Isabella windschermen zijn hierin geen uitzondering. Het hoogwaardige acryl doek en de stevige frames zorgen voor een super degelijk totaalplaatje. Een windscherm Isabella wordt altijd inclusief stabilo bodemankers geleverd. Dit zijn ronde metalen platen waar je het windscherm Isabella stevig mee neer kunt zetten.

Windscherm Isabella kopen

Wil je een Isabella windscherm kopen? Dan ben je bij Obelink aan het juiste adres. Wij hebben de meeste Isabella windschermen opgezet staan in onze showroom om deze te bekijken. Je kunt dus altijd de actuele modellen met elkaar én met andere windschermen vergelijken. Als je het windscherm van je dromen gevonden hebt dan kun je deze meestal ook gelijk meenemen. De meeste windschermen Isabella hebben wij namelijk ruim in voorraad. Een Isabella windscherm kun je net zoals andere windschermen recht neerzetten, in een L-vorm of in een U-vorm.

Wat is een Isabella Flex windscherm?

Het isabella Flex windscherm is zoals de naam al doet vermoeden een flexibel windscherm. Het Isabella Flex windscherm is een basis windscherm bestaande uit 3 panelen welke met optionele panelen oneindig te verlengen is. Zo kun je het windscherm Isabella naar wens samenstellen. Je kunt kiezen uit twee optionele panelen. Zo is er een dicht paneel en een paneel met een venster. Net zoals alle andere windschermen kun je dit Isabella windscherm ook in elke gewenste vorm neerzetten. Heb je liever een ander windscherm? Neem dan eens een kijkje op onze uitgebreide windscherm pagina.