Isabella voortenten

Wanneer je op zoek bent naar een Isabella voortent ben je bij Obelink aan het juiste adres. Wij van Obelink zijn namelijk al jaren dealer van Isabella voortenten. De tenten van Isabella worden door velen beschouwd als het neusje van de zalm wanneer het over voortenten gaat. Isabella is namelijk een Deens merk en de Denen staan nu eenmaal bekend om hun goede smaak en designartikelen. De Isabella voortenten zijn qua design en styling geïnspireerd op de Scandinavische natuur. Dit resulteert in strak vormgegeven voortenten in rustige en natuurlijke kleurstelling en een hoog afwerkingsniveau. Bekijk hieronder de huidige collectie Isabella voortenten en laat je inspireren door de Scandinavische natuur.

Filter
11 resultaten 11
Van hoog naar laag sorteren
11 resultaten
 1. Isabella Forum Etna caravanvoortent
  Isabella Forum Etna caravanvoortent
  € 4.603,00
  Verkoop door Obelink
 2. Isabella Nordic 300 caravanvoortent
  Isabella Nordic 300 caravanvoortent
  € 3.797,00
  Verkoop door Obelink
 3. Isabella Nordic 240 caravanvoortent
  Isabella Nordic 240 caravanvoortent
  € 3.584,00
  Verkoop door Obelink
 4. Isabella Penta Etna caravanvoortent
  Isabella Penta Etna caravanvoortent
  € 3.421,00
  Verkoop door Obelink
 5. Isabella Commodore North caravanvoortent
  Isabella Commodore North caravanvoortent
  € 2.725,00
  Verkoop door Obelink
 6. Isabella Commodore Dawn caravanvoortent
  Isabella Commodore Dawn caravanvoortent
  € 2.672,00
  Verkoop door Obelink
 7. Isabella Air Cirrus North 400 caravanvoortent
  Isabella Air Cirrus North 400 caravanvoortent

  € 2.478,00

  Verkoop door Obelink
 8. Isabella Ambassador Dawn caravanvoortent
  Isabella Ambassador Dawn caravanvoortent
  € 2.417,00
  Verkoop door Obelink
 9. Isabella Air Cirrus North 300 caravanvoortent
  Isabella Air Cirrus North 300 caravanvoortent

  € 2.200,00

  Verkoop door Obelink
 10. Isabella Capri North caravanvoortent
  Isabella Capri North caravanvoortent
  € 2.151,00
  Verkoop door Obelink
 11. Isabella Winter wintertent
  Isabella Winter wintertent

  € 885,00

  Verkoop door Obelink

11 resultaten

per pagina

Producten vergelijken

Wat is mijn Isabella omloopmaat

De Isabella voortenten hebben net zoals alle andere voortenten een omloopmaat. Zo zijn er dus veel verschillende maten verkrijgbaar afhankelijk van de lengte van je caravan. Normaal gesproken meet je zelf de caravan op aan hand van de tips ons blog: Hoe bereken je de juiste omloopmaat van jouw caravan? maar voor Isabella tenten is dit niet het geval. Isabella heeft namelijk zijn eigen maatsysteem en een eigen manier van meten. Een Isabella voortent heeft zowel een G-maat als een A-maat. Een A-maat is vergelijkbaar met een standaard omloopmaat en heeft dan ook een minimale en een maximale maat. Een G-maat is een prijsgroep van meerdere A-maten. Alle A-maten binnen een specifieke G-maat hebben dezelfde daklengte en prijs maar zijn toch verschillend qua omloopmaat. Om je een handje op weg te helpen heeft Isabella voortenten een speciale database waar je aan hand van de caravan gegevens de juiste Isabella omloopmaat kunt achterhalen. Wel zo makkelijk.

Welke frames kan ik kiezen bij een Isabella voortent?

Bij Isabella tenten heb je net zoals bij veel andere voortent merken de keuze uit verschillende voortentframes afhankelijk van hoe je de Isabella voortent gaat gebruiken. Bij Isabella kun je kiezen uit drie verschillende opties. Zo heb je de keuze uit een CabonX, Zinox of Megaframe. Het CarbonX frame is het meest gekozen frame bij een Isabella voortent. CarbonX is een lichtgewicht frame gemaakt van carbonvezels. Dit is ideaal voor de rondtrekkende kampeerder waarbij elke gram telt. Wanneer je op een vaste plek of seizoensplek staat met je Isabella voortent kun je kiezen voor een Zinox frame. Een Zinox frame is het traditionele stalen voortentframe. Sta je aan de kust of verwacht je veel storm? Kies dan voor een MegaFrame bij je Isabella tent. Een MegaFrame is een stalen voortent frame met extra dikke buizen met een diameter van maarliefst 30mm.

Isabella voortenten bekijken

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe voortent wil je deze misschien eerst een keer in het echt zien voordat je deze online gaat bestellen? Dit is mogelijk. In onze showroom in Winterswijk kun je namelijk de gehele Isabella voortent collectie bekijken. Bekijk en vergelijk de verschillende materialen, dieptes, en modellen. Ook hebben wij verschillende Isabella omloopmaten opgezet zodat je kunt hoe groot jouw toekomstige voortent ongeveer wordt.Wil je meer aanvullende informatie over Isabella tenten? Ook dit is mogelijk. Onze ervaren experts vertellen je graag alles wat je moet weten bij de aanschaf van een Isabella voortent.