Ovens

Wil jij op de camping ook gebruik maken van een oven? Neem dan een Inventum heteluchtoven mee tijdens jouw kampeervakantie. Zo kun je de lekkerste ovenschotels maken en kun je iedere ochtend genieten van vers afgebakken broodjes en croissantjes. De meeste Inventum mini ovens zijn zeer geschikt voor gebruik op de camping dankzij het lage vermogen en het compacte formaat. Bekijk hieronder alle Inventum ovens en bestel eenvoudig online.

Filter
3 resultaten 3
Van hoog naar laag sorteren
3 resultaten
 1. Inventum OV207B heteluchtoven
  Inventum OV207B heteluchtoven
  Adviesprijs € 109,00 € 109,00 € 85,90
  Waardering:
  100%
  Verkoop door Obelink
 2. Inventum OV457B heteluchtoven
  Inventum OV457B heteluchtoven
  Adviesprijs € 179,00 € 179,00 € 159,00
  Verkoop door Obelink
 3. Inventum OV307B heteluchtoven
  Inventum OV307B heteluchtoven
  Adviesprijs € 139,00 € 139,00 € 124,90
  Waardering:
  100%
  Verkoop door Obelink

3 resultaten

per pagina

Producten vergelijken

Inventum oven

Maak je thuis veel gebruik van een oven? Dan kan die tijdens de vakantie op de camping ook zeker niet ontbreken! Met een Inventum heteluchtoven maak je de heerlijkste ovenschotels of een lekkere kip van het spit. Maar uiteraard kun je er ook taarten of verse broodjes voor het ontbijt in afbakken. Met een Inventum oven maak je de kookmogelijkheden op de camping een stuk uitgebreider zodat jij je als kookliefhebber ook op de camping helemaal kunt uitleven!

Verschillende Inventum heteluchtovens

Wij hebben meerdere Inventum mini ovens in ons assortiment, zo is er voor iedereen een geschikte oven verkrijgbaar. De verschillen zijn vooral de inhoud, het vermogen en de verschillende functies. Voor een groot gezin kies je al snel voor een Inventum oven met een grote inhoud van bijvoorbeeld 60 liter. Ga je alleen kamperen dan heb je al genoeg aan een Inventum mini oven met een inhoud van bijvoorbeeld 22 liter.
Ook het vermogen is bij iedere Inventum vrijstaande oven anders, let hier goed op! Kies je voor een hoog vermogen, dan heb je op de camping wel genoeg Ampère nodig. Je kunt dit berekenen door het vermogen te delen door de aansluitspanning. Dus bijvoorbeeld 900 Watt : 230 Volt = 4 Ampère.

Functies Inventum mini oven

De Inventum vrijstaande ovens hebben verschillende kenmerken. Zo kunnen de Inventum ovens voorzien zijn van onderwarmte, onder- en bovenwarmte, onderwarmte met hetelucht, onder- en bovenwarmte met hetelucht, bovenwarmte, bovenwarmte met hetelucht en een ontdooifunctie. Kies voor de Inventum oven met de functies die jij het meest wilt gaan gebruiken. Ook zijn sommige Inventum heteluchtovens voorzien van een anti-aanbaklaag, een deur van dubbel glas of een mechanische timer.

Inventum oven online bestellen

Zodra je een geschikte Inventum heteluchtoven hebt uitgezocht bestel je hem in een paar klikken online. Zodra de bestelling bij ons binnen, zorgen wij ervoor dat jij de Inventum vrijstaande oven binnen enkele dagen in huis hebt. En bestellingen boven de 50 euro bezorgen wij gratis!*