Goldcamp voortenten

Wanneer je op zoek bent naar een goede voortent voor een betaalbare prijs, dan kom je al gauw uit bij een Goldcamp voortent. Goldcamp voortenten staan al jaren bekend om hun onovertroffen prijs-kwaliteitverhouding. Bekijk hieronder de collectie Goldcamp tenten.

Filter
0 resultaten
Er zijn momenteel geen producten beschikbaar in deze categorie.

Waarom kies je voor een Goldcamp voortent?

Je kiest voor een Goldcamp voortent wanneer je op zoek bent naar een goede voortent die niet meteen de hoofdprijs kost. Goldcamp tenten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en materialen. Zo is er een passende oplossing voor elke caravan en elk type vakantie. Wanneer je gaat rondtrekken, dan kies je een voortent Goldcamp van lichtgewicht TenCate doek. En wanneer je op een seizoensplek of jaarplaats staat, dan kies je voor een Goldcamp tent die van PVC gemaakt is. Weet je nog niet zo goed welk type voortent je moet kiezen? Neem dan eens een kijkje op onze blogpagina Welke voortent past bij mij? waarin we dieper op de verschillen en de voor- en nadelen ingaan.

Welke maat Goldcamp tent heb ik nodig?

Wanneer je op vakantie gaat met de caravan, dan is het van groot belang dat de maat voortent die je meeneent wel de juiste maat voor de caravan is. Een te grote voortent kun je niet afspannen en een te kleine tent komt niet met de wanden tot op de grond. Goldcamp voortenten hebben daarom een overzichtelijke maattabel. Een Goldcamp tent heeft een minimale en een maximale maat. Valt jouw maat hier tussen? Dan weet je dat dit dé passende voortent Goldcamp is voor jouw caravan. Het opmeten van de caravan is een eenvoudig klusje, maar het moet wel goed gebeuren om de juiste maat Goldcamp voortent te achterhalen. Je meet de caravanrail van grond tot grond en je hebt de omloopmaat. Neem voor een uitgebreide uitleg, inclusief video, eens een kijkje op onze blogpagina Hoe bereken je de juiste omloopmaat van jouw caravan? waarin we stap voor stap uitleggen hoe je de caravan op moet meten om de juiste maat voor een Goldcamp voortent te achterhalen.

Verschillende frame materialen bij een voortent Goldcamp

Bij de meeste voortenten Goldcamp kun je uit verschillende frames kiezen. Het frame dat je bij je nieuwe Goldcamp voortent uitzoekt is afhankelijk van het type voortent en hoe je deze gaat gebruiken. Bij een Goldcamp tent zit standaard altijd een stalen frame meegeleverd met een diameter van 25 mm. Dit is voldoende stevig voor normaal vakantie gebruik. Ga je voor een PVC voortent of sta je op een seizoensplek of jaarplaats? Dan kun je het beste kiezen voor een stalen frame met een diameter van 28 mm bij je Goldcamp voortent. Wanneer gewicht een grote rol speelt kun je het beste kiezen voor een lichtgewicht Goldcamp tent van TenCate doek. Bij deze tenten is het mogelijk om een lichtgewicht aluminium voortentframe te kiezen met een diameter van 28 mm.

Producten vergelijken