Terrasverwarmers

Ben jij een buiten liefhebber en wil je het liefste zo lang mogelijk heerlijk buiten kunnen zitten bij een aangename temperatuur? Dan is een Eurom terrasverwarmer zeker iets voor jou! Met een Eurom terrasverwarming kun je zelf op koudere dagen behaaglijk op je terras zitten. Bekijk hieronder ons hele assortiment Eurom terrasheaters.

Filter
0 resultaten
We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Producten vergelijken

Geschiedenis van de Eurom terrasverwarmer

Al sinds 1974 ontwikkelt Eurom elektrische producten waarvan Eurom terrasverwarming een van de zeven hoofdonderdelen is. Dit nog steeds groeiende merk focust zich vooral op veiligheid, duurzame oplossingen, vernieuwen, gebruiksvriendelijk en een hoge kwaliteit. De Eurom terrasverwarmers zijn goed doorontwikkeld en daarmee zeer sterk, betrouwbaar en krachtig!

Eurom terrasverwarming

In de avond kan het soms flink afkoelen en om te voorkomen dat je naar binnen moet verhuizen kun je gebruik maken van een Eurom terrasheater. Je kunt kiezen voor een Eurom terrasverwarming op gas of op stroom en zo is er dus voor ieder wat wils.

Elektrische Eurom terrasverwarmer

Er zijn veel verschillende soorten elektrische Eurom terrasverwarmers en het grootste verschil is het soort lamp dat erin zit. Zo heb je quartz lampen, halogeenlampen, Carbon lampen, Golden Amber lampen, Golden Shadow lampen en Golden halogeenlampen. Deze lampen hebben allemaal een eigen bereik en golflengte. En hoe korter de golflengte, hoe effectiever de warmteafgifte!

Verder hebben de Euro terrasverwarmers nog verschillende functies. Sommige Eurom terrasheaters hebben maar één warmtestand, maar er zijn ook heaters die verstelbaar zijn in bijvoorbeeld zes verschillende warmtestanden zodat hij altijd de juiste hoeveelheid warmte creëert. Ook zijn sommige Eurom terrasverwarmers voorzien van een automatische rotatie en worden ze geleverd met een afstandsbediening met of zonder dimmer. Ook kunnen sommige Eurom terrasverwarmers bediend worden met een App op je telefoon.

Eurom terrasheater op gas

Het voordeel van een Eurom terrasverwarming op gas is dat je geen stroomaansluiting nodig hebt en je deze makkelijk op iedere gewenste plek in de tuin neer kunt zetten en dus ook eenvoudig kunt verplaatsen. Ook kun je een Eurom terrasheater traploos verstellen zodat je altijd de juiste hoeveelheid warmte creëert. We verdelen de gasheaters in drie soorten. De normale terrasverwarmer, de flameheater en de loungeheater.

Eurom terrasverwarming online bestellen

Heb je een Eurom terrasverwarming uitgezocht? Dan kun je deze eenvoudig online bij ons bestellen. Wij doen ons uiterste best om de Eurom terrasverwarming binnen enkele dagen bij jou thuis te bezorgen. Mocht je er niet helemaal uitkomen? Neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice!