Airco's

Er is niks fijner om na een lekker dagje strand terug te keren in een koele caravan of camper. Met een Dometic airco hoef jij je hier geen zorgen meer over te maken. De Dometic airco`s zorgen voor een ideale temperatuur waardoor jij niet in een benauwde camper of caravan hoeft te slapen, en je op een warme zomermiddag de verkoeling kunt zoeken in je eigen voertuig. Een Dometic Airco zorgt voor het ideale klimaat in jouw camper of caravan waardoor jij optimaal kunt genieten van je vakantie!

Filter
3 resultaten 3
Van hoog naar laag sorteren
3 resultaten
 1. Dometic Freshjet 2200 airco
  Dometic Freshjet 2200 airco
  Adviesprijs € 2.419,00 € 2.419,00 € 1.999,00
  Waardering:
  99%
  Verkoop door Obelink
 2. Dometic Freshjet 1700 airco
  Dometic Freshjet 1700 airco
  Adviesprijs € 2.299,00 € 2.299,00 € 1.839,00
  Waardering:
  86%
  Verkoop door Obelink
 3. Dometic grijze Freshjet 2000 dakairco
  Dometic grijze Freshjet 2000 dakairco
  Adviesprijs € 2.419,00 € 2.419,00 € 2.250,00
  Verkoop door Obelink

3 resultaten

per pagina

Producten vergelijken

Dometic dakairco

Wil jij een Dometic Dakairco plaatsen op je camper of caravan? Kies dan voor één van de dakairco`s van de Dometic freshjet series. De Dometic dakairco`s zijn compact van formaat en zeer licht van gewicht. De Dometic freshjet airco`s zijn de kleinste dakairco`s op de markt waardoor er meer dan genoeg ruimte overblijft voor een zonnepaneel of dakraam. De Dometic freshjet is beschikbaar in verschillende modellen, hierdoor zit er altijd een geschikt model bij voor jouw camper of caravan. Alle mogelijkheden van een Dometic dakairco zijn gemakkelijk in te stellen via een bijbehorende afstandsbediening.

Dometic bankairco

Door het plaatsen van een Dometic freshwell 3000 worden het dakluik, het zwaartepunt en de hoogte van het voertuig niet beïnvloed. De compacte Dometic bankairco past precies in een ruimte onder een bank, en zorgt met het grootste gemak voor een ideaal klimaat in campers en caravans tot wel 8 meter! De Dometic Freshwell 3000 heeft een luchtverdeelsysteem waardoor jij met behulp van accessoires je voertuig op drie verschillende plekken kunt laten verwarmen of verkoelen. Alle mogelijkheden van de Dometic Freshwell 3000 zijn gemakkelijk in te stellen via een bijbehorende afstandsbediening.

Verschillende Dometic airco`s

Obelink heeft een uitgebreid assortiment Dometic airco`s. Niet alleen in capaciteit zijn er verschillen in de Dometic dakairco`s, maar ook in kleur en uitvoering. Zo is de Dometic freshjet verkrijgbaar in het grijs, en hebben we ook een Dometic dakairco met een geïntegreerd dakraam. Hierdoor ben je geen extra ruimte kwijt aan een dakraam en behoud je de natuurlijke lichtinval.

Koop Dometic airco's online

Heb je uit bovenstaande collectie Dometic airco's een keuze kunnen maken, bestel hem dan direct online. Wij bezorgen de airco zo snel als mogelijk thuis, zodat je de Dometic airco direct kunt gaan inbouwen. Toch liever een Dometic airco in het echt komen bekijken? Geen probleem, kom dan naar onze megastore in Winterswijk.