Coleman slaapzakken

De slaapzakken van Coleman bieden alles van je nodig hebt voor een warme en comfortabele nachtrust. Comfort, gemak, duurzaamheid en luxe zijn een aantal woorden die perfect een Coleman slaapzak omschrijven. Ons assortiment Coleman slaapzakken bestaat voornamelijk uit dekenmodel slaapzakken, mummie model slaapzakken en Coleman kinderslaapzakken. Bekijk hieronder ons assortiment Coleman slaapzakken en kies de perfecte slaapzak voor jou.

Filter
7 resultaten 7
Van hoog naar laag sorteren
7 resultaten
 1. Coleman Maranta XL slaapzak
  Coleman Maranta XL slaapzak
  € 79,90
  Verkoop door Obelink
 2. Coleman Maranta L slaapzak
  Coleman Maranta L slaapzak
  € 63,90
  Verkoop door Obelink
 3. Coleman Biker slaapzak
  Coleman Biker slaapzak
  € 46,90
  Waardering:
  90%
  Verkoop door Obelink
 4. Coleman Lotus L slaapzak
  Coleman Lotus L slaapzak
  € 35,90
  Waardering:
  100%
  Verkoop door Obelink
 5. Coleman Lotus S slaapzak
  Coleman Lotus S slaapzak
  € 27,90
  Verkoop door Obelink
 6. Coleman Maranta S slaapzak
  Coleman Maranta S slaapzak
  € 49,90
  Verkoop door Obelink
 7. Coleman Lotus XL slaapzak
  Coleman Lotus XL slaapzak
  € 42,90
  Waardering:
  99%
  Verkoop door Obelink

7 resultaten

per pagina

Producten vergelijken

Slaapzak Coleman

Een slaapzak Coleman is ideaal voor een fijne kampeervakantie, een weekend op een festival of een gezellige logeerpartij. Eigenlijk hoort dus iedereen een Coleman slaapzak in huis te hebben! Slaapzakken van Coleman bieden comfort, gemak, luxe en zijn heel duurzaam. Dankzij de hoge kwaliteit gaan de slaapzakken van Coleman lang mee waardoor je er jaren plezier van kunt hebben. Een slaapzak Coleman is verkrijgbaar in verschillende modellen, kleuren en afmetingen. Zo heeft Coleman voor iedereen de perfecte slaapzak.

Coleman kinderslaapzak

De Coleman kinderslaapzak biedt voldoende ruimte en comfort voor kinderen. Een volwassen slaapzak door kinderen laten gebruiken raden wij af. Een te ruime en lange slaapzak geeft weinig warmte isolatie en kan tocht veroorzaken. De Coleman kinderslaapzak is kleiner dan de volwassen versie waardoor hij perfect aansluit op het lichaam van een kind.

Coleman slaapzak online bestellen

Zodra je een slaapzak Coleman hebt uitgezocht kun je deze heel eenvoudig en snel bij ons bestellen. Zodra we jouw bestelling binnen hebben zorgen wij ervoor dat je jouw Coleman slaapzak binnen enkele dagen in huis hebt. Bestellingen boven de €50,- bezorgen wij gratis! Zijn er onderweg toch nog vragen ontstaan over de slaapzakken dan kun je vrijblijvend contact opnemen met onze klantenservice. Zij helpen jou graag verder in de zoektocht naar de perfecte Coleman slaapzak. Natuurlijk kun je alle Coleman slaapzakken ook in onze winkel bekijken, testen en kopen.

Coleman bestaat sinds 1900 en verkoopt veel verschillende soorten kampeerartikelen. Sinds 1960 maakt en verkoopt Coleman hun eigen slaapzakken. Nu is Coleman een bekend merk onder de kampeerder en is er bij iedere tent, caravan of camper wel een artikel van Coleman te vinden.
Wil je jouw kampeer collectie nog meer uitbreiden met andere artikelen van Coleman? Dat kan, wij hebben een grote collectie Coleman kampeerartikelen.