Coleman shelters

Wanneer je een feestje in de tuin geeft of lekker gaat kamperen kan een overdekte buitenruimte erg fijn zijn. Een Coleman Shelter biedt dan uitkomst. Deze ronde Coleman Partytent is snel en eenvoudig op te zetten en ziet er buitengewoon trendy uit. De Event Shelter is wind en waterdicht. Je kunt dus ook heerlijk buiten zitten wanneer het regent. Dit kan bij een zomerse stortbui op een warme dag heerlijk zijn. Een ander groot voordeel van een Coleman Shelter is dat ze goed de warmte vasthouden. Zo kun je wanneer het ‘s avonds buiten flink aan het afkoelen is toch lekker buiten zitten. Bij Obelink hebben we altijd een ruim en diep assortiment Coleman Shelters. Bekijk onderstaand ons assortiment en laat je verrassen.

Filter
6 resultaten 6
Van hoog naar laag sorteren
6 resultaten
 1. Coleman Event Shelter L partytent
  Coleman Event Shelter L partytent
  € 179,00
  Waardering:
  94%
  Verkoop door Obelink
 2. Coleman Event Shelter L los doek
  Coleman Event Shelter L los doek
  € 85,00
  Waardering:
  82%
  Verkoop door Obelink
 3. Coleman Event Shelter M partytent
  Coleman Event Shelter M partytent
  € 169,00
  Waardering:
  87%
  Verkoop door Obelink
 4. Coleman Event Shelter XL partytent
  Coleman Event Shelter XL partytent
  € 209,00
  Waardering:
  92%
  Verkoop door Obelink
 5. Coleman Event Shelter XL los doek
  Coleman Event Shelter XL los doek
  € 109,00
  Waardering:
  100%
  Verkoop door Obelink
 6. Coleman Event Shelter M los doek
  Coleman Event Shelter M los doek
  € 79,00
  Waardering:
  70%
  Verkoop door Obelink

6 resultaten

per pagina

Producten vergelijken

Het voordeel van een Coleman Shelter

Het grote voordeel van een Event Shelter is dat ze je beschermen tegen wind en regen en ‘S avonds kun je extra lang buiten blijven zitten wanneer het afkoelt omdat ze de warmte vast houden. Dankzij de ronde boogstokken zijn de Coleman Partytenten snel en eenvoudig op te zetten. Een ander bijkomend voordeel is dat ze hierdoor ook uiterst compact meegenomen kunnen worden. Dit kan van groot belang zijn wanneer je ze bijvoorbeeld mee wilt nemen op vakantie. Dankzij de ronde vorm lijken de Coleman Shelters op koepeltenten en hierdoor misstaan ze op geen enkele camping. Dankzij de ronde vorm kan een Coleman Shelter ook prima als luifel gebruikt worden voor een tunneltent of koepeltent. Omdat er vier openingen in de Coleman partytent zitten kun je ook meerdere tenten met elkaar verbinden. De Event Shelter is dan een overdekt centraal middelpunt, ideaal wanneer je met een vrienden op vakantie bent.

Accessoires voor de Coleman Partytent

Een goede reden om voor een Coleman Shelter te kiezen is het grote aanbod aan accessoires. Zo kun je bijvoorbeeld voor elke Event Shelter bijpassende zijwanden krijgen. Er bestaan zijwanden met een deur en ramen maar ook compleet dichte zijwanden. Zo kun je zelf kiezen welke wand je waar plaats. Wanneer je alleen uit de wind wilt zitten kun je kiezen voor een enkele dichte wand. Met drie dichte zijwanden en een zijwand met deur kun je de Event Shelter zelfs helemaal ombouwen tot afgesloten koepeltent waar je in zou kunnen slapen.

Verschillende afmetingen

De Coleman Partytenten zijn in verschillende afmetingen verkrijgbaar afhankelijk van hoeveel ruimte nodig je hebt. De maten van de Coleman Shelter zijn aangegeven met “M, L en XL’’.

 • M: Dit is de kleinste Coleman Shelter met een maat van 300 x 300 cm.
 • L: Dit is de middelgrote Coleman Shelter met een maat van 365 x 365 cm.
 • XL: Dit is de grootste Coleman Shelter met een maat van 450 x 450 cm.
Ondanks het ruime assortiment Coleman Partytenten kan het misschien voorkomen dat de juiste maat er voor jou niet tussen zit. Niet getreurd! Op onze pagina met partytenten hebben we nog veel meer paviljoens en partytenten.

Event Shelter of Party Shelter?

Wat is nu precies het verschil tussen een Coleman Event Shelter en een Coleman Party Shelter? De Coleman Party Shelter was de voorloper van de huidige Event Shelter. In principe zijn het dezelfde Coleman Partytenten en zijn ze niet verschillend van elkaar. Is je Party Shelter aan vervanging toe maar zijn de accessoires nog goede staat dan kun je de accessoires ook voor de nieuwere Event Shelter gebruiken. Wel zo handig.