Coleman lampen

Coleman verkoopt kwalitatief goede lampen die zeer functioneel zijn. Coleman is daarom ook een bekend merk onder de kampeerders. Ons assortiment Coleman lampen werken voornamelijk op batterijen, accu's of op benzine. Bekijk hieronder ons ruime assortiment Coleman lampen.

Filter
0 resultaten
Er zijn momenteel geen producten beschikbaar in deze categorie.

Coleman lampen

W.C. Coleman heeft in 1900 een gasaangedreven lantaarn ontworpen. In 1905 zijn deze Coleman lampen voor het eerst in gebruik genomen bij een voetbalwedstrijd in Mississippi. En in de jaren daarna heeft Coleman steeds meer kampeer gerelateerde artikelen op de markt gebracht. In 1986 is de 40 miljoenste Coleman camping lamp geproduceerd.
Nu, meer dan 120 jaar later zie je de Coleman lampen overal op de camping, onderweg, tijdens een wandeling of thuis.

Coleman benzine lampen

Coleman benzine lampen werken zoals de naam al doet vermoeden op ongelode benzine of Coleman Fuel. Benzine is relatief goedkoop en bijna overal wel te verkrijgen dus met een Coleman benzine lamp kom je nooit zonder brandstof te zitten. Een Coleman benzine lamp is betrouwbaar, duurzaam en gebruiksvriendelijk!

Coleman lantaarns en zaklampen

Een goede zaklamp is altijd handig om bij je te hebben. Op de camping, tijdens een wandeling in het bos, of wanneer je autopech hebt midden in de nacht. Wij verkopen verschillende zaklampen van Coleman. Deze zijn voorzien van een BatteryGuard technologie dat ervoor zorgt dat de batterij niet leegloopt wanneer je de zaklamp niet gebruikt. Hierdoor gaat deze zaklamp zeker 25% langer mee dan normale zaklampen.

Er zijn veel verschillende soorten lantaarns verkrijgbaar van Coleman. Zo hebben we lantaarns met verschillende lichtstanden, waterbestendige lantaarns en lantaarns die je zowel neer kunt zetten als op kunt hangen. De Coleman camping lampen kunnen dus zeker niet ontbreken in jouw campinguitrusting.

Coleman camping lamp online bestellen

Heb jij een Coleman lamp uitgezocht? Dan kun je deze eenvoudig en snel bij ons bestellen. Zodra jouw bestelling bij ons binnen is, zorgen wij ervoor dat deze binnen 3 tot 5 werkdagen wordt thuis bezorgd. Bestellingen boven de €50,- bezorgen wij gratis! Heb je nog vragen over de Coleman benzine lampen of de andere coleman lampen? Neem dan telefonisch contact op met onze klantenservice, zij helpen jou graag verder. Natuurlijk kun je ook langskomen in onze winkel in Winterswijk om onze uitgebreide collectie Coleman lampen te bekijken.

Producten vergelijken