Campingkasten

Bo-Camp kasten zijn al ruim 30 jaar verkrijgbaar en worden nog steeds verbeterd. Bo-Camp geeft daarmee een bijdrage aan een aangename en comfortabele kampeervakantie voor veel verschillende kampeerders. Want dankzij het uitgebreide assortiment is er voor iedereen een geschikte Bo-Camp campingkast verkrijgbaar. Bekijk hieronder het ruime assortiment aan Bo-Camp kasten.

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Bo-Camp Side table kast
  Bo-Camp Side table kast
  Adviesprijs € 74,95 € 74,95 € 54,90 Laagste-prijs-garantie
  Je bespaart € 20,05
  Waardering:
  84%
  Verkoop door Obelink
 2. Bo-Camp Emerald campingkast
  Bo-Camp Emerald campingkast
  Adviesprijs € 92,50 € 92,50 € 64,95 Laagste-prijs-garantie
  Je bespaart € 27,55
  Waardering:
  88%
  Verkoop door Obelink
 3. Bo-Camp Multi-Use vakkenkast
  Bo-Camp Multi-Use vakkenkast
  Adviesprijs € 42,95 € 42,95 € 29,90 Laagste-prijs-garantie
  Je bespaart € 13,05
  Waardering:
  85%
  Verkoop door Obelink
 4. Bo-Camp kast/organizer
  Bo-Camp kast/organizer
  Adviesprijs € 50,95 € 50,95 € 39,95 Laagste-prijs-garantie
  Je bespaart € 11,00
  Waardering:
  78%
  Verkoop door Obelink
 5. Bo-Camp Deluxe hoge kast
  Bo-Camp Deluxe hoge kast
  Adviesprijs € 111,95 € 111,95 € 79,90 Laagste-prijs-garantie
  Je bespaart € 32,05
  Waardering:
  90%
  Verkoop door Obelink
 6. Bo-Camp Urban Outdoor Bayswater kast
  Bo-Camp Urban Outdoor Bayswater kast
  Adviesprijs € 73,95 € 73,95 € 65,90 Laagste-prijs-garantie
  Je bespaart € 8,05
  Waardering:
  97%
  Verkoop door Obelink
 7. Bo-Camp Urban Outdoor Fitzroy kast
  Bo-Camp Urban Outdoor Fitzroy kast
  Adviesprijs € 65,95 € 65,95 € 59,95 Laagste-prijs-garantie
  Je bespaart € 6,00
  Waardering:
  80%
  Verkoop door Obelink

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten vergelijken

Campingkast Bo-Camp

Bo-Camp is zijn Bo-Camp campingkasten altijd aan het verbeteren en is op zoek naar slimme oplossingen waarbij comfort, gemak en compactheid de hoofdfactoren zijn. Vakanties horen probleemloos te verlopen en dit is met name de reden dat de Bo-Camp kasten aan hoge kwaliteitseisen voldoen. Naast de scherpe kwaliteitscontroles wordt er tijdens de productontwikkeling ook rekening mee gehouden dat de Bo-Camp campingkasten langdurig gebruikt moeten kunnen worden, zodat jij jarenlang gemak kunt hebben van jou campingkast Bo-Camp.

Bo-Camp vouwkast

Bo-Camp heeft een zeer divers en uitgebreid assortiment waardoor er voor iedere soort kampeerder de perfecte Bo-Camp kast verkrijgbaar is.
Sta je voor een korte tijd op een camping, dan is het handig om een Bo-Camp vouwkast te kiezen die je eenvoudig opzet, maar ook snel weer kunt afbreken. Kies dan voor een Bo-Camp kast zonder losse onderdelen! Sommige Bo-Camp campingkasten zijn voorzien van een uniek vouwsysteem waarmee de kast in een paar eenvoudige bewegingen uitgeklapt is.
Wanneer je voor een lange periode op de camping staat dan kun je het beste kiezen voor een Bo-Camp kast die aan als jouw opberg wensen voldoet. Kies bijvoorbeeld voor een Bo-Camp campingkast met zowel leg als hang mogelijkheden. Of kies voor een Bo-Camp kast met speciale lades!

Bo-Camp kast kopen

Je kunt alle campingkasten Bo-Camp zowel online als in de winkel kopen. In onze winkel in Winterswijk staan alle Bo-Camp kasten uitgesteld zodat je ze kunt bekijken en testen. Online proberen we jou alle benodigde informatie te geven door uitgebreide beschrijvingen, specificaties en productfoto's van de Bo-Camp campingkasten. Mochten er toch nog vragen ontstaan dan kun je altijd vrijblijvend contact opnemen met onze klantenservice via telefoon of mail!

Wil je een Bo-Camp campingkast online bestellen? Volg dan stap voor stap het bestelproces en wij zorgen ervoor dat we de Bo-Camp vouwkast zo snel mogelijk leveren zodra we jouw bestelling ontvangen hebben.