Bestellen in 3 eenvoudige stappen

Winkelnieuws

Datum toevoeging: woensdag, 21 mei 2014 Lief! Lifestyle Outdoor kampeercollectie

In samenwerking met lifestyle merk Lief! heeft Obelink Vrijetijdsmarkt een trendy en betaalbare collectie kampeerspullen ontwikkeld.

De kampeercollectie heeft de unieke kenmerken die de Lief! producten zo geliefd maken: Vrolijke dessins en frisse kleuren. Exclusief bij Obelink Vrijetijdsmarkt en Lief! verkrijgbaar.

We hebben goed naar de wensen van onze klanten geluisterd en komen met een jongens en meisjes lijn, maar ook met een prachtige volwassen lifestyle lijn.
In de kinderlijn: slaapzakken, slaapmatten, tentjes, campingstoeltjes, bidons, lampjes, waterschoentjes en fleecevestjes. Voor de volwassenen: Slaapzakken, slaapmatten, tenten, stoelen, bolderkarren, beachshelters, servies, glazen, toilettassen, koeltassen en campinglampen.
We zijn zeer enthousiast over de artikelen. Ze zien er stuk voor stuk superleuk uit. Dat wordt stijlvol en vrolijk genieten van het buitenleven!

De kids zijn dolblij met hun zachte Lief! fleecevestjes en eigen Lief! lampjes voor op de camping, en mijn persoonlijke favoriet is het lief! melamine servies, ook leuk voor thuis in de tuin!

Bekijk een selectie in onze webshop of kom naar de Megastore.

Laatste reviews
Vuilniszakhouder Ecologica Keurig verzorgt en vlotte levering

Reactie door J.H.R.
Goldcamp Caravanstore Rafter Super schnell und genau wie beschrieben. Danke!

Reactie door J. Meewes
Veiligheidsbord Alles bestens, Super Kühlbox. Für den Preis gibt es nichts besseres. Sehr gute Kühlleistung, sehr leise, gut zu transportieren. Einzig, vielleicht ein bisschen schwerer als das Konkurrenzprodukt.

Reactie door Günther Osterhues
Waarschuwingsbord Spanje Die Warntafeln machen einen Qualitativ hochwertigen Eindruck. Einzig das keine Zulassungsnummer aufgeprägt ist, ist etwas fragwürdig.

Reactie door Günther Osterhues
WM Aquatec Hygiene-Trio Alles SUPER!

Reactie door Uwe Parczyk
Laden…
Wij gebruiken cookies
Naar boven