Bestellen in 3 eenvoudige stappen

Winkelnieuws

Datum toevoeging: woensdag, 21 mei 2014 Lief! Lifestyle Outdoor kampeercollectie

In samenwerking met lifestyle merk Lief! heeft Obelink Vrijetijdsmarkt een trendy en betaalbare collectie kampeerspullen ontwikkeld.

De kampeercollectie heeft de unieke kenmerken die de Lief! producten zo geliefd maken: Vrolijke dessins en frisse kleuren. Exclusief bij Obelink Vrijetijdsmarkt en Lief! verkrijgbaar.

We hebben goed naar de wensen van onze klanten geluisterd en komen met een jongens en meisjes lijn, maar ook met een prachtige volwassen lifestyle lijn.
In de kinderlijn: slaapzakken, slaapmatten, tentjes, campingstoeltjes, bidons, lampjes, waterschoentjes en fleecevestjes. Voor de volwassenen: Slaapzakken, slaapmatten, tenten, stoelen, bolderkarren, beachshelters, servies, glazen, toilettassen, koeltassen en campinglampen.
We zijn zeer enthousiast over de artikelen. Ze zien er stuk voor stuk superleuk uit. Dat wordt stijlvol en vrolijk genieten van het buitenleven!

De kids zijn dolblij met hun zachte Lief! fleecevestjes en eigen Lief! lampjes voor op de camping, en mijn persoonlijke favoriet is het lief! melamine servies, ook leuk voor thuis in de tuin!

Bekijk een selectie in onze webshop of kom naar de Megastore.

Laatste reviews
Cadeaukaart per post Schnelle Abwicklung Zuverlässiger Service

Reactie door Hildegard Heines
Bo-Camp Premium Campingtafel 120 x 60 cm Prima product en handig voor in de camper.

Reactie door Peter
Campingkast Travel Easy grey Tout à fait satisfait de la qualité du produit, conforme à mes attentes, livré dans un temps très court, je recommande Obelink .

Reactie door GONZALEZ. G
Fiamma Coverglas XXL Ducato > 2006 Konnte die Isolierung schon bei Frost ausprobieren. Super einfache Handhabung, tolle Funktion. Einfach spitze und für diesen Preis noch nirgendwo gesehen.

Reactie door Richard Münz
Tristar Raclette RA-2995 bin sehr zufrieden würde es immer weiter empfehlen

Reactie door Feicht
Laden…
Wij gebruiken cookies
Naar boven