Bestellen in 3 eenvoudige stappen

Winkelnieuws

Datum toevoeging: woensdag, 21 mei 2014 Lief! Lifestyle Outdoor kampeercollectie

In samenwerking met lifestyle merk Lief! heeft Obelink Vrijetijdsmarkt een trendy en betaalbare collectie kampeerspullen ontwikkeld.

De kampeercollectie heeft de unieke kenmerken die de Lief! producten zo geliefd maken: Vrolijke dessins en frisse kleuren. Exclusief bij Obelink Vrijetijdsmarkt en Lief! verkrijgbaar.

We hebben goed naar de wensen van onze klanten geluisterd en komen met een jongens en meisjes lijn, maar ook met een prachtige volwassen lifestyle lijn.
In de kinderlijn: slaapzakken, slaapmatten, tentjes, campingstoeltjes, bidons, lampjes, waterschoentjes en fleecevestjes. Voor de volwassenen: Slaapzakken, slaapmatten, tenten, stoelen, bolderkarren, beachshelters, servies, glazen, toilettassen, koeltassen en campinglampen.
We zijn zeer enthousiast over de artikelen. Ze zien er stuk voor stuk superleuk uit. Dat wordt stijlvol en vrolijk genieten van het buitenleven!

De kids zijn dolblij met hun zachte Lief! fleecevestjes en eigen Lief! lampjes voor op de camping, en mijn persoonlijke favoriet is het lief! melamine servies, ook leuk voor thuis in de tuin!

Bekijk een selectie in onze webshop of kom naar de Megastore.

Laatste reviews
PVC grondzeil einfach nur gut

Reactie door John Rus
Obelink Luifelframetas sehr robuste Tasche schon in gebrauch !

Reactie door John Rus
Kampology haring opbergbox met haringborstel kleines aber feines Köfferchen für die Häringe , ganz praktisch

Reactie door John Rus
Travelz softspinner koffer Fijn koffertje, voor een zeer goede prijs! - Wieltjes zijn fijn. Geen skeelerwieltjes, maar rollen perfect - Ritsen zijn stevig - Zacht koffer, stevig materiaal - Er zitten banden om de spullen bij elkaar te houden, maar zijn niet elastisch. Kortom, perfect koffertje goede prijs-kwaliteit verhouding!

Reactie door Karin
Obelink Tentframe tas Conforme au produit décrit. Livraison très rapide. A noter que le fond du sac n'est pas solidifié par un renfort cartonné comme c'est le cas pour certains sacs.

Reactie door R. Herpain
Laden…
Wij gebruiken cookies
Naar boven