Bestellen in 3 eenvoudige stappen

Hoe vraag ik een voordeelpas aan?

Ga naar de Obelink Voordeelpas pagina en kies voor "Digitale Voordeelpas aanvragen. Op de volgende pagina geef je aan of je al een account hebt of er één wilt aanmaken.

Ik heb al een account
Heb je al een account, voer dan bij 'Ik ben al klant' jouw accountgegevens in. Op de nieuwe pagina die zich opent, vind je een overzicht van je gegevens, die je bij het maken van je account hebt ingevuld. Je kunt je interesses aanvinken en ook aangeven of je onze nieuwsbrief en onze jaarlijkse catalogus wilt ontvangen. Als je de wijzigingen hebt opgeslagen, ontvang je per mail de bevestiging en de digitale (scanbare) voordeelpas.

Ik heb geen account
Als je nog geen account hebt, registreer je dan en vul de gevraagde gegevens in. Zodra je alles hebt ingevuld en vervolgens opgeslagen, zie je in het volgende venster of het aanvragen van de voordeelpas en het aanmaken van het account gelukt is.

Je krijgt bij het aanvragen van de online voordeelpas van Obelink 500 punten (waarde € 5,-) cadeau. Deze punten kun je bij een nieuwe bestelling inwisselen; punten inwisselen is mogelijk bij 250 punten of meer. Punten kunnen niet voor 'contant' geld ingewisseld worden.


Wanneer je online een digitale Voordeelpas aanvraagt, krijg je alleen een code via de e-mail opgestuurd. Deze streepjescode kun je ook in de winkel aan de kassa tonen om punten te sparen. De plastic Voordeelpas wordt alleen in de winkel uitgegeven en wordt niet opgestuurd.

Vond je deze informatie nuttig?
Vragen? Ons deskundige team staat voor u klaar!
0543 - 53 26 32
Laden...
Wij gebruiken cookies