Bestellen in 3 eenvoudige stappen

Hoe registreer ik mijn plastic voordeelpas?

Heb je een voordeelpas in onze winkel in Winterswijk ontvangen, dan moet je deze, voordat je de pas kunt gebruiken, eerst activeren. Ga naar de Obelink Voordeelpas pagina en kies voor 'Voordeelpas activeren'. In de volgende pagina geef je aan of je al een account hebt. Om de voordeelpas te registreren is het noodzakelijk dat je over een account beschikt.

Ik heb al een account
Heb je al een account, voer dan bij 'Ik ben al klant' jouw accountgegevens in. Op de nieuwe pagina die zich opent, vind je een overzicht van je gegevens, die je bij het aanmaken van je account hebt ingevuld. Vul in het blauwe vak jouw kaartnummer en de activatiecode in. De activatiecode bevindt zich onder de kraslaag naast het pasnummer.
Je kunt verder je interesses aanvinken en ook aangeven of je onze nieuwsbrief en onze jaarlijkse catalogus wilt ontvangen. Als je de gegevens hebt opgeslagen, ontvang je een mail ter bevestiging en staan er bovendien 500 punten op jouw kaart bijgeschreven.

Ik heb geen account
Als je nog geen account hebt, klik dan op 'registreer' bij 'ik heb nog geen Obelink account'. In het volgende venster vul je jouw e-mailadres in, bedenk je een wachtwoord en bevestig je vervolgens dit wachtwoord. Vul in het blauwe vak jouw kaartnummer en de activatiecode in. De activatiecode vind je onder de kraslaag naast het pasnummer.
Vervolgens voer je je contact- en adresgegevens in en jouw interesses. Nadat je akkoord bent gegaan met de voorwaarden, klik je op 'verder met registeren'. Als je de gegevens hebt opgeslagen, ontvang je een mail ter bevestiging en staan er bovendien 500 punten op je kaart bijgeschreven.

Vond je deze informatie nuttig?
Vragen? Ons deskundige team staat voor u klaar!
0543 - 53 26 32
Laden...
Wij gebruiken cookies