Bestellen in 3 eenvoudige stappen
Verfijn uw keuze

Water/Sanitair

Neemt u een chemisch toilet mee op vakantie? Dan is het belangrijk dat dat goed fris blijft. U kunt hier gewone producten voor gebruiken, maar het is beter om te kiezen voor producten die speciaal geschikt zijn voor het gebruik in een chemisch toilet. Die vindt u natuurlijk bij Obelink. Obelink is namelijk specialist in alles wat te maken heeft met het buitenleven, of dat nu op vakantie is of in de achtertuin!
Lees meer
5,05 korting
Thetford Aqua Kem Blue 2L
Thetford Aqua Kem Blue 2L
Adviesprijs:  14,50
nu 9,45
5,05 korting
(288)
3,50 korting
Thetford Aqua Rinse Plus
Thetford Aqua Rinse Plus
Adviesprijs:  10,95
nu 7,45
3,50 korting
(110)

Bestel een draagbaar toilet

Heeft u geen chemisch toilet, maar bent u ook geen fan van toiletruimtes op campings? Dan kunt u bij Obelink ook terecht voor een draagbaar toilet. Een draagbaar toilet is een toilet met een ingebouwde afvaltank, die u zelf kunt legen. Dankzij de geïntegreerde spoeltank is het niet nodig om het toilet aan te sluiten op een waterleiding, waardoor u het overal kunt gebruiken. Zelfs als u met de tent op pad bent!

Plaats vandaag nog uw bestelling

Bij Obelink vindt u precies wat u zoekt voor uw vakantie. En meer: wij bieden namelijk de laagste prijsgarantie en verzenden de meeste bestellingen vanaf €50 helemaal gratis. Ook kunt u bij ons rekenen op het grootste assortiment van Europa. Wilt u dit allemaal liever met eigen ogen zien? Bezoek dan vooral onze megastore in Winterswijk, waar u maar liefst 65.000 vierkante meter aan buiten(sport)plezier treft!

Laden…
Wij gebruiken cookies
Toon balk

Producten vergelijken0

Naar boven